Nieuwe trailer ’65’! Adam Driver vecht tegen dinosauriërs

Na een catastrofale crash op een onbekende planeet komt piloot Mills (Adam Driver) er al snel achter dat hij is neergestort op aarde, maar dan 65 miljoen jaar geleden. Mills en Koa (Ariana Greenblatt), de enige andere overlevende, hebben maar één kans op redding. In een epische strijd om te overleven moeten ze zich een weg zien te banen door een onbekend gebied vol gevaarlijke prehistorische wezens.

65 - officiële trailer

De film 65 vertelt het verhaal van astronaut Mills (Adam Driver) die na een crash op een onbekende planeet erachter komt dat hij op aarde terecht is gekomen, maar dan op de aarde hoe die 65 miljoen jaar geleden was. Mills ontdekt snel dat er een andere overlever is namelijk het jonge meisje Koa (Ariana Greenblatt). Haar moet hij zien te beschermen voor de gevaren waaronder de dinosauriërs met het doel om samen met haar te ontsnappen uit deze tijd.

65 is een scifi-thriller van de schrijvers van A Quiet Place en producent Sam Raimi (Evil Dead). Het is altijd goed om te zien dat er een paar bekende namen uit de horrorwereld aan meewerken. Ook biedt dit hopelijk een garantie voor angstaanjagende momenten. De fascinatie van dinosaurussen blijft bestaan en reikt verder dan Jurassic Park; we zijn benieuwd naar invalshoeken van schrijvers en producent maar zeker ook naar Adam Driver omsingeld door Dinosauriërs.

65 - officiële trailer

65 is vanaf 16 maart te zien in de Nederlandse bioscopen.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie