Amanda Seyfried speelt in nieuwe horrorfilm ‘Things Heard and Seen’

Amanda Seyfried is momenteel veel in het nieuws vanwege haar rol in Mank, waar ze (als we de voorspellingen moeten geloven) misschien wel een Oscar voor zou kunnen winnen. In het horrorgenre heeft de Amerikaanse actrice al wel het een en ander gedaan. Zo speelde ze in Gone en Red Riding Hood. In 2021 zal daar een nieuwe titel aan toegevoegd worden: Things Heard and Seen.

De film gaat over een getalenteerde artiest (Seyfried) die naar Hudson Valley verhuist met haar man (James Norton). Daar begint ze verdenkingen te ontwikkelen dat haar huwelijk donkere geheimen bevat. Ook komt ze achter een duister verleden van het huis waarin het koppel gaat wonen.

Naast Seyfried en Norton spelen Karen Allen (bekend van Indiana Jones) en Natalie Dyer (bekend van Stranger Things) belangrijke rollen. De regie van Things Heard and Seen is in handen van Robert Pulcini en Shari Springer Berman. De film wordt door de regisseurs overigens een ‘supernatural thriller’ genoemd in plaats van een horrorfilm. Wat daar precies het verschil tussen is, is niet meteen duidelijk.

via Entertainment Weekly

Things Heard and Seen is een Netflix-film, maar het is nog niet bekend gemaakt wanneer de film precies in Nederland te streamen is. In de Verenigde Staten zal hij op 30 april van 2021 verschijnen. Laten we hopen dat Nederland niet ver zal achterblijven!

Heb jij vertrouwen in deze nieuwe Netflix-horrorfilm?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie