AMC zendt ook ‘Talking Dead: Fear Edition’ uit in Nederland

Op maandag 11 april gaat op AMC Nederland seizoen 2 van Fear the Walking Dead in première. Ook begint volgende week maandagavond de nabesprekingsshow ‘Talking Dead: Fear Edition’ bij deze digitale zender.

Talking Dead: Fear Edition, gepresenteerd door Chris Hardwick, is maandagavond om 22:45u te zien na de aflevering van ‘Fear the Walking Dead’. In ‘Talking Dead: Fear Edition’ gaat Hardwick in gesprek met fans, acteurs, producers en TV-fanaten. De meest recente aflevering van de serie wordt nabesproken. Ook worden in ‘Talking Dead’ exclusieve previews en reportages achter de schermen getoond. In deze eerste aflevering ontvangt Chris Hardwick bijzondere gasten als acteur Cliff Curtiss (Travis Manawa in de serie) en Dave Erickson, Executive Producer en Showrunner. In 2015 werd ‘Talking Dead’ genomineerd voor een Primetime Emmy Award voor ‘Buitengewoon interactief programma’.
fear the walking dead seizoen 2
Fear the Walking Dead – seizoen 2
AMC zendt vanaf 11 april het tweede seizoen van serie Fear the Walking Dead tegelijkertijd uit met Amerika, dus zondag op maandagnacht om 03.00 uur. Wil je niet wakker blijven, maandagavond om 22.00 uur kun je de aflevering ook kijken bij AMC. Het eerste seizoen eindigde met Madison, Travis en hun uitgebreide familie die een tijdelijke schuilplaats vinden in Strand’s afgesloten landgoed met uitzicht op de Stille Oceaan. De oproer blijft toenemen en de doden nemen Los Angeles in handen. Strand bereidt daarom een ontsnapping voor naar Abigail, zijn grote jacht dat offshore aangemeerd ligt.

Fear the Walking Dead - Season 2 Trailer

Wie het eerste seizoen heeft gemist kan deze kijken (of zijn recorder instellen) vanaf zondagavond om 22:00 uur.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “AMC zendt ook ‘Talking Dead: Fear Edition’ uit in Nederland”

  1. Zo goed, dat AMC ‘The Talking Dead’ ook in NL uitzendt! Ik vind de talkshow echt een leuke toevoeging op de serie!

    Beantwoorden

Plaats een reactie