7e seizoen American Horror Story heet AHS CULT + Trailer

AHS Season 7 clue: ambidexterity.
In juni deelde Murphy deze foto met het bijschrift: AHS Season 7 clue: ambidexterity.

Ryan Murphy, een van de makers van American Horror Story, heeft tijdens de San Diego Comic-Con en via Twitter de naam van het zevende seizoen van de serie bekend gemaakt: AHS CULT. Het seizoen gaat 5 september in première en bestaat uit 11 afleveringen. In mei deelde Murphy al een opvallende teaser.

Ook de afgelopen maanden kwamen er op Instagram diverse aanwijzingen voorbij. Zo deelde hij in juni een foto met het bijschrift ‘AHS Season 7 clue: ambidexterity’. Waar die ‘ambidexterity’ (tweehandigheid) op slaat is vooralsnog een raadsel, maar dat gaan we vast nog merken, de foto deed mij persoonlijk een beetje denken aan Belial van Basket Case. Een paar dagen gelegen deelde hij de laatste aanwijzing voor de onthulling van de titel. Dit maal van een man/vrouw bedekt met bijen. Geen wonder dat velen met de suggestie ‘Hive’ kwamen.

De laatste aanwijzing
De laatste aanwijzing

AHS-veteranen Sarah Paulson en Evan Peters zijn wederom van de partij. Peters, die ditmaal voor zijn rol zijn haar blauw heeft geverfd, speelt Kai. Paulson speelt de rol van Ally. Andere oudgedienden zijn Frances Conroy, Mare Winningham en Adina Porter.

Even Peters & Adina Porter tijdens opnames van AHS CULT
Even Peters & Adina Porter tijdens opnames van AHS CULT

Nieuwkomers zijn Billy Eichner (Parks & Recreation), Billie Lourd (Scream Queens), Colton Haynes (Arrow) en Leslie Grossman (What I Like About You). Een andere nieuwe toevoeging aan de AHS-familie is Lena Dunham (Girls), zo kondigde Murphy gisteren aan. Hij wilde al langer met haar samenwerken en is blij dat dat nu eindelijk gebeurt.

In een Q&A op Twitter liet Hij tevens weten dat het verhaal zich afspeelt in Michigan. In mei doken al enkele foto’s op van de opnamen, het aftellen voor de uitzending is nu begonnen.

AMERICAN HORROR STORY: CULT Season 7 TEASER TRAILER Comic Con (2017) FX Series

 

 

 

AHS CULT
Het nieuwe AHS CULT logo

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie