Ryan Murphy deelt opvallende teaser van AHS 7

Ryan Murphy, een van de makers van American Horror Story, heeft via zijn Instagram-account een opvallende teaser gedeeld van het zevende seizoen van de populaire horrorserie. De teaser is een schets van een groteske olifant met een clownslach.

De teaser is een schets van een groteske olifant met een clownslach.
De olifant is het symbool van de republikeinse partij, dit geeft Murphy’s schets wel een bepaalde lading…

In februari liet Murphy in Watch What Happens Live al weten dat het nieuwe seizoen een politiek tintje zou krijgen en dat de afgelopen Amerikaanse verkiezingen aan bod zouden komen. In maart vertelde hij E! News dat het verhaal begint op de avond van 8 november 2016, de dag dat Trump de Amerikaanse verkiezingen won. Aangezien Sarah Paulson ook weer van de partij is, vermoedden velen dat zij Hillary Clinton zou gaan spelen, maar dat idee is door Murphy gelijk de wereld uit geholpen. Het seizoen heeft 11 afleveringen en zal waarschijnlijk in september worden uitgezonden.

Naast Paulson zal tevens Evan Peters terugkeren, ook Billy Eichner (Parks & Recreation, Difficult People) en Billie Lourd maken deel uit van de cast. Lourd (dochter van Carrie Fisher, kleindochter van Debbie Reynolds) werkte al eerder samen met Murphy voor Scream Queens.

De olifant is trouwens het symbool van de republikeinse partij van de V.S., dit geeft Murphy’s schets wel een bepaalde lading. De ezel is overigens het symbool van de Amerikaanse democraten, ik ben benieuwd of we daarvan binnenkort ook een horrorschets te zien krijgen…

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie