American Horror Story: Hotel heeft een trailer

american-horror-story-hotel-gagaNet als elk jaar teaset FX Network de tv-serie American Horror Story met vele korte teasers, de eerste 6 hebben we al eens geplaatst en 3 nieuwe vind je hier onderaan dit bericht. Inmiddels het het seizoen ‘Hotel’, met in de hoofdrol Lady Gaga, ook een volledige trailer gekregen.


FOX dat in Nederland de serie nu uitzendt is net begonnen met dubbelafleveringen op maandagavond 22:00u van het seizoen ‘Freakshow’ en zal later dit jaar ook ‘American Horror Story: Hotel’ uitzenden.
American Horror Story Hotel Season 5 Teaser #7 Spikes HD


American Horror Story Hotel Season 5 Teaser #9 Above & Below ft. Lady Gaga

Lady Gaga speelt de eigeneres van Hotel Cortez, Countess Elizabeth, en leeft op een gezond dieet van sex en bloed. Matt Bomer speelt haar minnaar Donovan. Wes Bentley is rechercheur John Lowe uit Los Angelos die in het hotel woont om de moorden van de Ten Commandments Killer te onderzoeken. Angela Bassett speelt Ramona Royale, een voormalig minnares van de Countess die op zoek is naar wraak. Naomi Campbell is Claudia, een schrijfster voor Vogue die spijt krijgt van haar verblijf in Hotel Cortez. Kathy Bates is Donovans moeder die in het hotel werkt zodat ze hem altijd kan zien. Finn Wittrock is Tristan, een model die de aandacht van de Countess trekt. Evan Peters is James march, die in flashbacks naar de jaren ’30 te zien is als oprichter van het hotel. Max Greenfield speelt Gabriel, een verslaafde die in het hotel verblijft. En Sarah Paulson is Hypodermic Sally, een andere inwonende verslaafde.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie