American Horror Story: NYC-teaser en posters beloven een seizoen als geen ander

American Horror Story: NYC is het volgende deel in de geliefde horror-anthologiereeks en hier is alles wat je erover moet weten!

Het is oktober, Halloween komt er bijna aan, dé perfecte timing voor een nieuw horrorseizoen. Met een glimp van leer, spikes, latex laarzen en veel bloed in de teaser, wordt het vervolg naar zeggen ‘een seizoen als geen ander’.

Ondertussen heeft FX de eerste set personageposters uitgebracht voor American Horror Story: NYC, het komende elfde seizoen van de horror-anthologiereeks en geven ons een blik op de verschillende karakters. Daarnaast is ook de eerste promo-teaser onthuld, waarbij het BDSM-thema voortdurend wordt aangekondigd voor de nieuwe aflevering.

American Horror Story is bedacht en geproduceerd door Ryan Murphy en Brad Falchuk. De veelgeprezen serie ging in première in 2011. Uitvoerende producenten zijn Murphy, Falchuk, Alexis Martin Woodall, John J. Gray, Manny Coto, Jennifer Salt en Our Lady J. Het is een productie van 20th Television.

Wie zullen we zien in de serie en wat is het verhaal?

Namen die we voorbij zien komen in American Horror Story: NYC zijn onder andere Joe Mantello, Billie Lourd, Zachary Quinto, Russell Tovey, Leslie Grossman, Charlie Carver, Sandra Bernhard, Isaac Powell, Denis O’Hare en Patti LuPone. Opmerkelijke zijn de castleden die dit seizoen afwezig zijn, namelijk Emmy-winnaars Sarah Paulson en Evan Peters.

Verdere details over de plot en de personages van de cast worden op dit moment nog geheim gehouden.

De serie staat gepland om terug te keren in de VS op woensdag 19 oktober via streamingsdienst Hulu, waarbij de eerste twee afleveringen te zien zijn. Daarna volgt vier weken lang elke woensdag twee afleveringen. Binnenkort zal de serie ook te zien zijn op Disney+ in Nederland.

Ga jij kijken naar het elfde seizoen? Laat het ons weten en vertel wat jij ervan verwacht!

Bekijk de American Horror Story: NYC-teaser én de personageposters hieronder:

American Horror Story: NYC | S11 Teaser - Something's Coming | FX

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “American Horror Story: NYC-teaser en posters beloven een seizoen als geen ander”

  1. spannend !! , eerste 3 al gezien op Disney.
    De afwezigheid van Evan Peters was denk ik i.v.m. de opnames voor de netflix serie Dhamer .
    ieder geval is deze reeds nu al 10 x beter dan vorige…

    Beantwoorden

Plaats een reactie