Seizoen 11 van ‘American Horror Story’ gaat dit najaar in première

AHS

Het 11e seizoen van Ryan Murphy’s ‘American Horror Story‘ gaat dit najaar in première op de Amerikaanse zender FX. Voorzitter John Landgraf onthulde het nieuws tijdens een Q&A-sessie van de Television Critics Association.

Hoewel Landgraf geen specifieke premièredatum noemt voor “American Horror Story” seizoen 11 en alleen na ‘herfst’ noemt, betekent dat wel dat er een grote kans is dat Ryan Murphy de titel, het thema en de cast voor het komende seizoen zal delen in de komende maanden.

Het begin van American Horror Story

American Horror Story is een Amerikaanse horror-anthologieserie serie bedacht door Ryan Murphy en Brad Falchuk, die in de VS op 5 oktober 2011 debuteerde met de aflevering “Murder House” op FX Networks.

Ieder seizoen heeft een op zichzelf staand verhaal met nieuwe personages. Een groot deel van de hoofdrolspelers duikt desondanks toch in meerdere seizoenen op, meestal wel in een andere rol.

Het laatste seizoen werd uitgebracht op 25 augustus 2021 en eindigde op 20 oktober 2021. In januari 2020 verlengde FX de serie met nog eens drie seizoenen. We kunnen dus nog even flink vooruit met nog minstens drie seizoenen – inclusief het komende 11e seizoen.

Release

Zoals hierboven al beschreven is er nog geen officiële releasedatum bekend. Toch geeft IMDB aan dat eerste aflevering op 17 oktober 2022 in première gaat in Amerika. Of dit ook echt zo is, durf ik nóg niet te bevestigen. De eerste afleveringen zal ‘Something’s Coming’ gaan heten en ongeveer één uur duren volgens de bron.

We houden je op de hoogte met meer informatie zodra dit bekend wordt gemaakt.

Ben jij al benieuwd? Laat het ons hieronder weten!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie