Amsterdam Halloween Freakshow line-up

Amsterdam Halloween Freakshow 2011Al elf jaar lang organiseert Amsterdam Spook gekostumeerde feesten in Amsterdam, waaronder jaarlijks het Halloweenfeest dat voorheen in Boom Chicago plaatsvond. De fantasierijke, duistere Halloweenfeesten van Amsterdam Spook zijn uitgegroeid tot enorm populaire evenementen in Amsterdam. De locatie voor het 11e jaarlijkse gekostumeerde feest is Odeon in Amsterdam, het thema is Freakshow.

In de tijd dat courtisanes zich in korsetten snoerden, notabelen hoge hoeden droegen en mobiele telefoons nog werden aangedreven door stoom, was het tentoonstellen van freaks een verfijnde vorm van amusement. In deze rariteitenshows kon men zich vergapen aan menselijke abnormaliteiten, variërend van de Vrouw met de Baard tot degenslikkers, aapmensen, de Olifantman, volledig getatoeëerde mensen, tweekoppige koeien, de Levende Torso en hermafrodieten.

Freakshow Line-up
Met een programma boordevol mismaakte dj’s, creatieve optredens en aanstootgevende acts, is het thema van het beruchte Halloweenfeest dit jaar een eerbetoon aan de freakshows uit het Victoriaanse tijdperk.

Carnival of Hellucinations | Die Donnerwetters | Missy Fatale | Sugar Sluts | Steampunk Courtesans
Wannabe A Star | Two-headed Pigeon Monkeys | DJ Pat & Raven | Erin Tasmania (Club Vegas)

Dresscode (beste kostuum wint €500)
Een kostuum is verplicht en alles is toegestaan. Kom in je beste Halloweenpak of WEES EEN FREAK. Thema-inspiratie: circusfreak, Victoriaans, verstotene uit een rariteitenshow, gemuteerde kermisklant, neo-Vaudeville, en het geweldige STEAMPUNK. Dos je uit als levend schaakbord, de harigste mens ter wereld, tweeslachtig wezen, aftandse nar, bloedzuigende spreekstalmeester, drankzuchtige clown, dwaling der natuur, of als gezombificeerde circushermafrodiet met een paar ledematen teveel. De mogelijkheden zijn eindeloos. Degene met de origineelste outfit, de drager van het meest toepasselijke themakostuum en de best verklede groep maken kans op een geldprijs van meer dan 500 euro!

Amsterdam Halloween Freakshow, 22.00u 29 oktober 2011, Odeon Amsterdam
Tickets 19,50. Online of bij Backstage, Louis Wittenburg, Witbaard en Party House.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Amsterdam Halloween Freakshow line-up”

Plaats een reactie