10 juli Derde Amsterdam Zombie Walk

Zaterdag 10 juli zullen hordes zombies door het centrum en het Vondelpark van Amsterdam trekken, die dag vindt de derde Amsterdam Zombie Walk (AZW) plaats.

Al bijna 10 jaar komen zombies in grote steden bijeen, de eerst  zombie walk was in 2001 in California,  georganiseerd ter promotie van een filmfestival. De eerste zombie walk die gewoon voor de lol was, had maar 6 deelnemers. Maar de aantallen groeiden snel, in 2006 kreeg de zombie walk in Pennsylvania een Guiness World Record met 894 deelnemers. Inmiddels staat het record op zo’n 8000 deelnemers.

Op 10 april 2007 vond de eerste Nederlandse Zombie Walk plaats in Amsterdam, met halloween 2008 strompelden de zombies wederom door onze hoofdstad. Dit jaar wordt de zombie walk georganiseerd door Stuff en Bram, die al een paar jaar met het idee lopen.

Zaterdag vanaf 13.30 uur kunnen de zombies zich voor de derde Amsterdam Zombie Walk verzamelen op de Dam, waar de tocht een half uur later vertrekt. De tocht eindigt met een ‘zombie hangout’ in het Vondelpark.

Spread the plague, spread the word.
Wij zijn erbij, wie doen er nog meer mee?
AZW3 10 juli 2010 13.30uur op de Dam

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

9 gedachten over “10 juli Derde Amsterdam Zombie Walk”

  1. Hoe gaaf is dat!! Ik zal kijken of het lukt om er bij te zijn… maar tegen die tijd hoop ik net papa te zijn dus kan het erom spannen… (-;

    Beantwoorden

Plaats een reactie