Anthologieserie Them krijgt tweede seizoen

Streamingsdienst Prime Video heeft een trailer vrijgegeven van Them: The Scare. Dit is het tweede seizoen van de onwijs toffe serie Them en kun je op de streamingsdienst zien vanaf 25 april.

Weten jullie het nog? Them, de anthologieserie die ons in 2021 trakteerde op een gruwelijk verhaal over het Afro-Amerikaanse echtpaar Lucky en Henry Emory, dat van Noord Carolina verhuist naar het -dan nog- overwegend door blanke mensen bewoonde Compton. De buurt is allerminst blij met de komst van de familie en begint ze te terroriseren. Tot overmaat van ramp blijkt er ook nog een kwaadaardige kracht in het huis te zijn.

Them: The Scare

De serie is niet voor de zwakkeren der hart en ik weet de beruchte aflevering 5 nog. Zonder te spoileren (mocht je het nog niet gezien hebben), dit staat rotsvast hoog in mijn lijstje van meest vreselijke dingen gezien. Wat een ellende. Vanzelfsprekend kijk ik dan ook heel erg uit naar dit nieuwe seizoen, dat kun je begrijpen. En het goede nieuws: Prime gooit vanaf 25 april alle acht afleveringen in een keer op hun dienst.

Them: The Scare

Dit seizoen speelt zich wederom in Los Angeles af. Ditmaal volgen we Dawn Reeve, agent moordzaken bij LAPD. Hij onderzoekt een gruwelijke moordzaak op een moeder van een pleeggezin. Deze zaak is zo vreselijk, dat zelfs de meest doorgewinterde agent hier nachtmerries over had. Maar Them zou Them niet zijn als er niet wat bovennatuurlijks op de loer ligt, wachtend op het perfecte moment om toe te slaan.

Them: The Scare is geproduceerd door Sony Pictures Television en MGM Studios. We zien Deborah Ayorinde als agent Reeve, Pam Grier als ‘Athena’ en Luke James als ‘Edmund Gaines’. Heb jij het eerste seizoen gezien?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Anthologieserie Them krijgt tweede seizoen”

Plaats een reactie