AVP2: Archie & Co nemen het opnieuw op tegen The Predator

Toen Alex Segura de creatieve leiding nam bij Archie Comics voerde hij een opmerkelijk aantal veranderingen toe aan de ietwat belegen Archie Comics. Hij voegde een donkere stijl toe die ver af stond van de bijna kinderlijke humor waar de strip om bekend stond.  Dat resulteerde bijvoorbeeld ook in de Netflix-serie Riverdale.

Naast die donkere edge wist hij ook een horrorlijn van de comics te introduceren. Zo zagen we Jughead als weerwolf en werd Sabrina, The Teenage Witch een stuk donkerder in stijl. Daarnaast zagen we crossovers met een massamoordenaar als The Punisher of rockband KISS. En dan was er nog in 2015 die crossover met horror / scifi-franchise Predator!

Toen tieners Archie, Betty en Veronica in Costa Rica het opnamen tegen een even teenage Predator. Verrassend genoeg vermoorde de Predator een deel van de cast. Op het eind veranderden dames het ruimtewezen in een clone van Archie.

De schrijver van die comics, Alex Campi komt nu samen met tekenaar Robert Hack met het spetterende vervolg dat in het teken staat van…. wraak! Verwacht wederom humor, romantiek, horror en bizarre plotwendingen in deze vijfdelige reeks. Archie vs Predator II is eind juli te vinden in de betere stripspeciaalzaken.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Frank Mulder
4 jaren geleden

Nice!
Snap nu ook waarom Archie een nieuwe, duistere richting is opgegaan.

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x