Gameplaytrailer voor Predator: Hunting Grounds

‘Hunt or be hunted’, volgend jaar verschijnt er een nieuwe Predator-game voor de PlayStation 4. Predator: Hunting Grounds wordt een het 4 tegen 1 multiplayergame.

Korte stop-motionfilm ´The Predator´ (kerstspecial)

Op 19 december verscheen de prettig gestoorde kerstspecial van The Predator op Comedy Central in Amerika. Laat je vooral niet misleiden door het schattige uiterlijk van deze korte stop-motionfilm, want het is beslist geen special om tijdens het kerstdiner te kijken!

Recensie: The Predator (Shane Black, 2018)

Het is ondertussen 31 jaar geleden dat Schwarzenegger de eerste Predator wist te verslaan. In 2018 is het de beurt aan een vierde vervolgfilm: The Predator van regisseur.

De eerste teaser trailer voor The Predator is hier!

De eerste teaser trailer voor The Predator is eindelijk online! Regisseur Shane Black (Iron Man 3 & The Nice Guys), die ook een rolletje had in de originele Predator uit 1987, heeft wel de juiste toon te pakken.

Predators 2010 Trailer

In 1987 kwam Predator uit, een actiefilm met Arnold Schwarzenegger. De trailer van het komende deel is verrassend.

Predator Bike: vluchten kan niet meer

predator bike - suzuki hayabusa“Je rijdt 120 op snelweg, in je spiegel zie je een motor naderen. Bij een tweede keer kijken in je spiegel,  trap je verschrikt het gaspendaal in… maar vluchten kan niet meer…”

Lees meer

//