Ash Williams van Evil Dead toch naar Mortal Kombat 11?

Nog meer nieuws in Mortal Kombat-land. Waar ik laatst al schreef over de DLC pack en de nieuwste toevoeging in de vorm van Spawn, is er nog een nieuwtje te melden. In de email die onderschept is door IGN US, is te zien dat naast de namen van Joker en Spawn, die nu dus al in het spel zitten, ook de naam van Ash Williams prijkt. Zou dit betekenen dat die ook zijn opwachting gaat maken in het Mortal Kombat universum?

email onderschept door IGN US

Zou wel heel erg vet zijn en eerlijk gezegd zie ik dat ook wel zitten. De vaak galzwarte humor van Ash past perfect in dit wereldje. En Ash heeft tenslotte ook een geschiedenis van ledematen-afzagende, uiteen scheurende lijken. Dus hij zal zich gelijk thuis voelen.

Ash zal dus naast het bestaande rooster komen tussen Spawn, Joker, Shang Tsung, de Terminator, Sindel en Nightwolf. Dit zou voor Ash niet de eerste game zijn waarin hij in voorkomt, naast de Evil Dead games maakte hij ook zijn opwachting in Dead By Daylight.

Heb jij het DLC fighters pack, of alleen de basis vechters in MK11? Zin in een potje? Laat het weten in de comments 🙂

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rob
Rob
3 jaren geleden

Ash is natuurlijk per definitie al een eindbaas 🙂

2
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x