Speel nu mee in The Nun 2: De auditierondes zijn gestart!

The Nun
The Nun

Laatst schreef lieftallige mede-nachtvlinder Marloes al over de aankomende plannen over het in de maak zijn van The Nun 2. Helaas weten we nog niet heel veel, maar dat is ook niet gek; de film moet nog geschoten worden. En laat ik daar nu net goed nieuws voor je over hebben. Je kan meespelen in The Nun 2.

Castingbureau Cast It Talent heeft zojuist een oproep gedaan naar mensen in Engeland en Europa om vóór vrijdag 13 mei auditie te doen voor de aankomende horror The Nun 2. Vooralsnog gaat het om twee posities die ze zoeken. Een meisje van 10 tot 12 jaar en een iets ouder meisje van 14 tot 16 jaar. Dat betekend voor nu dat het mannelijk geslacht er bekaaid van af komt, maar dat wil niet zeggen dat er in de toekomst misschien nog meer rollen beschikbaar komen. Ik ga dus de castingsite goed voor jullie in de gaten houden en zodra er iets vrijkomt, laat ik het gelijk weten.

Goed om te weten is dat de gegadigden geen Frans accent hoeven te hebben en eerder acteerervaring is ook niet nodig. Ook geven ze alvast aan dat ze waarschijnlijk niet iedereen kunnen beantwoorden. Dat is niet gek, het zal vast storm lopen. Alle inzendingen moeten via de site achter de desbetreffende rol ingediend worden. Er worden geen linkjes naar openbare sites zoals Youtube e.d. geaccepteerd. Uiteraard moeten de kinderen en hun begeleiders geldige paspoorten of ID-kaarten hebben en beschikbaar zijn tussen september en december 2022. Voor overige vragen zijn ze te mailen.

Wan en Valak op de set

The Nun 2 is het aankomende project van James Wan en Peter Safran en wordt geproduceerd door New Line, Atomic Monster en The Safran Company. Over het verhaal is nog niets bekend, maar Booswicht Valak maakt zeker weer zijn opwachting.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie