Baan je eigen pad in The Walking Dead: Destinies

GameMill Entertainment en AMC hebben vrijdag 18 augustus hun nieuwe game The Walking Dead: Destinies aangekondigd. Hierin kun je nog eens rustig de eerste vier seizoenen overdoen uit de gelijknamige serie, maar nu met jouw eigen keuzes.

The Walking Dead: Destinies
De zombies zijn helaas nog steeds vijandig

Beleef de iconische momenten uit seizoenen 1 tot en met 4 van de populaire tv-serie The Walking Dead van AMC opnieuw in deze derde persoons actie avontuur waarin jij de uitkomst van het verhaal bepaalt. Begin je reis als Rick Grimes, die alleen wakker wordt in een ziekenhuis omringd door de doden. Verzamel bondgenoten en vecht je een weg door de apocalyps op iconische locaties uit The Walking Dead. Denk aan Atlanta, de boerderij van de familie Greene, de gevangenis en Woodbury. Jij staat in dit spel altijd voor de keuze, waardoor er andere resultaten als uitkomst kunnen zijn dan in de show te zien was. Wie kies jij om de groep te leiden? Maak je van de gouverneur een vijand of rekruteer je hem voor jouw zaak? Aan jou de keus…

The Walking Dead: Destinies zal meer dan twaalf personages uit de TV-serie bevatten, waaronder Shane, Michonne, Carol, Daryl, Rick en meer. Ieder personage heeft unieke vaardigheden en je zult erop moeten letten dat ze voldoende middelen zoals wapens en munitie hebben om te overleven.

The Walking Dead: Destinies
Sluipen heeft soms zo zijn voordelen

Belangrijkste kenmerken:

  • Wandel jouw eigen pad: Verander het verhaal door je eigen pad door de gebeurtenissen van de serie te weven. Red de schurk, dood de held… en leef met de gevolgen.
  • Sla, hak en schiet op de zombies: Versla hordes wandelaars in de derde persoons actie met verschillende wapens, waaronder knuppels, katana’s, revolvers, jachtgeweren en kruisbogen.
  • Stel je droomteam samen: Stel je team samen uit meer dan twaalf iconische personages uit de TV-serie, waaronder Rick, Shane, Michonne, Carol, Daryl en meer.
  • Overleef de Apocalyps: Beheer beperkte middelen, zoek wapens en munitie en maximaliseer de vaardigheden van je groep om in leven te blijven.
  • Ervaar de spanning: Verdedig je kamp, red overlevenden en vecht door middel van stealth en all-out gevechten. Krijg een laatste kans om te overleven voordat de zombiedreiging je overweldigt.
The Walking Dead: Destinies - Official Announcement Trailer

Het spel gaat waarschijnlijk €49,99 kosten en je kunt nu een preorder plaatsen. Het spel komt uit op PlayStation 4 en 5, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en PC.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie