Trailer Bait 3D: Meer horrorhaaien

Bait in 3D posterVorige week zagen we de trailer van Shark Night 3D, een film in de lijn van Piranha 3D. Dat er nu nog een 3D haaienfilm aan komt is bijzonder toevallig. Toch lijkt Bait 3D van de Australische Russell Mulchay (Highlander, Resident Evil: Apocalypse) een aardige aanvulling, de film zit meer in de richting van Jaws in een supermarkt.

In een rustig stranddorpje wordt het winkelend publiek in een ondergrondse supermarkt bedreigt door een overvaller, maar een tsunami die op het dorp afraast bevrijdt hun van deze crimineel. Echter opgesloten onder de grond, zijn natte voeten niet hun enige probleem. Met het water zijn ook witte tijgerhaaien mee naar binnen gezwommen…

Bait 3D zal in september in de Australische bioscopen gaan draaien, of de film ook elders uit komt nog niet bekend, maar het lekkere visvoer in deze film bestaat uit Jesse Spencer, Xavier Samuel, Julian McMahon en Sharni Vinson. Honger?

Bait 3D (Kimble Rendall, Australia, 2012) - Making Of - Escenas de Rodaje

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
4 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
12 jaren geleden

Hoe kan die man in de onderste trailer over het verhaal vertellen zonder te lachen? 😛 Ik vind het een briljant idee, voor een film die nergens over gaat 😛 Dit is iets dat ik met mijn vrienden bedenk, als voorbeeld van een film met een belachelijk verhaal 😛 (En daarna worden er uiteraard lasers, robots, zombies en enzovoorts aan toegevoegd.) Ik ben zeer benieuwd. Ik denk dat het flink lachen en hoofdschudden wordt 😛

(Sorry voor alle :P, maar ik kan dit niet serieus nemen :P)

Tom
Tom
11 jaren geleden

Been there done that……echt een onderwater supermarket????

Puck
Puck
11 jaren geleden

Volgens de Pathe website draait hij daar vanaf 2 augustus….
Spannend aangezien hij dan nog niet in Australie draait =p.

4
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x