Home Tags Monsters

Alles over: Monsters

Alles over monsterhorror verzameld in dit thema. Een monster is een algemene benaming voor een gevaarlijk of wanstaltig uitziend wezen.

video

Dwayne ‘the Rock’ Johnson in epische gameverfilming Rampage

Volgend jaar krijgt een arcadegame een verfilming; Rampage met Dwayne 'the Rock' Johnson draait vanaf eind april 2018 in de bioscoop.
video

Teaser Okja – Monsterlijke coming-of-age met ecohorror?

De teaser van Okja komt misschien erg schattig over, een tekst als "the animal in all of us" zet daar vraagtekens bij. 28 juni op Netflix
Paley Fest Matt Bomer

Cast American Horror Story seizoen 5 breidt zich verder uit

Afgelopen week werd tijdens het PaleyFest Panel in Los Angeles bekend dat hunky Matt Bomer (die veel dames wel zullen herkennen als Ken uit...

Korte film: Self-Assembly ‘een marshmellow met scrotumhuid’

'Self-Assembly' van Ray Sullivan is een stille film die het verhaal van het verlies van een kind en het vinden van troost goed weet over te brengen.

Wordt het horror met humor in Yoga Hosers?

Yoga Hosers is een productie van Kevin Smith die dit jaar uitkomt. In de film staan zijn dochter Harley Quin Smith (ja dat is...

Infographic: Hoe groot is een monster?

Welk filmmonster is het grootst? Godzilla? T-Rex? Of King Kong?The Ultimate Science Fiction Monster Size Guide infographic geeft antwoord

Recensie: Godzilla 3D (Gareth Edwards, 2014)

Misschien waren de verwachtingen voor Godzilla 3D wel erg hoog, maar wanneer we alleen voor het spektakel gaan worden wij zeer goed bediend.

Recensie: Big Ass Spider (Mike Mendez, 2013)

Als je van een goede dosis humor, flink wat gore en een hoog entertainment gehalte dan is deze Big Ass Spider absoluut het kijken waard!

Britse Godzilla-trailer toont meer chaos

In de nieuwe Britse trailer zien we meer beelden, maar hoe Godzilla er uit ziet blijft vooralsnog een verrassing.

Er komt een prequel comic voor Godzilla: Awakening

De comic Godzilla: Awakening zal bestaan uit 72 bladzijden en speelt zich af voor de film, een prequel dus. Het verhaal komt uit de pen van Godzilla scenarist Max Borenstein

Monsterlijke bonenreclame waarschuwt voor winderigheid

'Beans' is de eerste korte film van Alvise Avati en Eamonn Butler, maar ze behaalden wel in korte tijd 8 miljoen views op Youtube.

Psychologische ziektes geïllustreerd als echte monsters

Illustrator en concept artist Toby Allen heeft verschillende 'onzichtbare' psychologische ziektes geïllustreerd als echte monsters.

Wat heeft vleugels… Weegt 16 honderd pond… En drinkt bloed?

Nieuwe independent monsterfilm Insectula krijgt distributie en enorm gave poster.

Blu-ray: Hotel Transylvania (Genndy Tartakovsky, 2012)

Een humoristische familiefilm vol met monsters en meesterlijk gemaakt. Dat is Hotel Transylvania, de blu-ray zit bovendien vol met extra's!

Trailer: Under the Bed

Ieder kind heeft monsters onder zijn bed, Neal Weston begaat de fout het monster aan te vallen. Under the Bed is de nieuwe film van regisseur Steven C. Miller.
Big Ass Spider

Trailer: Big Ass Spider

2013 begint goed voor mensen die een hekel hebben aan spinnen. Spiders 3D werd al uitgebracht in de US en in maart staat 'Big Ass Spider' op het programma.

Animatiestudio LAIKA brengt trollen tot leven in The Boxtrolls

LAIKA, de animatiestudio achter Coraline en ParaNorman, heeft aangekondigd dat ze samen met Focus Features begonnen zijn aan de productie van The Boxtrolls
Amphibious 3D

Recensie: Amphibious 3D (Brian Yuzna)

Het werd niet Nederlands eerste 3D-film, De monsterfilm Amphibious van Brian Yuzna kreeg een stille release op dvd en blu-ray.

Eerste beelden van ‘Bigfoot’ found footage film: Exists

Afgelopen week zijn de eerste beelden onthuld van de nieuwe found footage film 'Exists' van regisseur Eduardo Sanchez (The Blair Witch Project)

Eerste trailer Pacific Rim: To fight monsters, we created monsters

Bekijk de eerste trailer van Guillermo del Toro's monsterfilm Pacific Rim.

Guillermo del Toro kondigt prequel voor Pacific Rim aan

Tijdens de New York Comic Con 2012 maakte Guillermo del Toro bekend dat de aankomende film Pacific Rim een prequel krijgt, in de vorm van een graphic novel.

Recensie: JAWS – de haai is het bijten nog niet verleerd

JAWS – de film die het publiek nog steeds bang maakt om zich in het water te begeven, is voor het allereerst verschenen op Blu-ray
Bait 3D

Poster en trailer van monstervisfilm Bait 3D

Na de films Piranha 3D en dubbel D, Shark Night 3D en de geremasterde versie van Jaws, wil de Australische Bait 3D ook een graantje meepikken van de hernieuwde moonstervishype.

Kippenvel door de eerste Silent Hill: Revelation 3D trailer

Silent Hill: Revelation 3D volgt het verhaal van Heather Mason die op zoek gaat naar haar vader en zo in het stadje Silent Hill terecht komt.

Recensie: Monster Brawl (Jesse Thomas Cook, 2012)

Spannend is Monster Brawl nergens, realistisch totaal niet, bloederig zeker wel en enorm leuk!