Bates Motel opent zijn deuren weer op 3 maart

Bates Motel S2Terwijl nu het eerste seizoen van Bates Motel in Nederland wordt uitgezonden, kijkt men in de VS al vol spanning uit naar het tweede seizoen van deze door Psycho geïnspireerde reeks. Het tweede seizoen gaat er namelijk op drie maart bij zender A&E van start en de zender heeft heel wat nieuw promomateriaal om de heropening van het hotel te vieren.

Bates Motel is een reeks van Carlton Cuse (Lost) en Kerry Ehrin (Friday Night Lights) en laat zich inspireren door het verhaal van de overbekende Hitchcockfilm Psycho. De reeks is een hedendaags verhaal over de jeugdjaren van Norman Bates. Bates is een 16-jarige jongen die na de dood van zijn vader Sam samen met zijn 40-jarige moeder Norma verhuist naar een plattelandsdorpje in Noord-Californië om er een motel te openen. De twee laten alles achter uit hun vorige leven, waaronder ook oudere broer Dylan die niet eens op de hoogte werd gebracht en plots voor een te koop staand ouderlijk huis staat.

In Noord-Californië proberen moeder en zoon een nieuw leven op te bouwen, maar Norma heeft eigenlijk weinig kaas gegeten van het runnen van een motel. Norman probeert dan weer een sociaal leven op te bouwen en raakt bevriend met een medestudente. Maar dan gebeuren er rare dingen. In het motel vindt Norman een oud dagboek van een meisje dat gruwelijk mishandeld werd in wat de kelder van het motel lijkt te zijn. Tegelijkertijd wordt het dorpje opgeschrikt door de moord op een man, Keith genaamd. Al gauw blijkt dat het dorpje zijn eigen duistere geheimen heeft.

De hoofdrollen in de reeks zijn er voor Freddie Highmore (Charlie and the Chocolate Factory) als Norman Bates, Vera Farminga (Up in the Air) als Norma Bates en Max Thierot (House on the End of the Street) als Dylan Bates. In het tweede seizoen vervoegt Alias-acteur Michael Vartan de cast.

Bates Motel - Season 2 Trailer
Bates Motel - Season 2 Trailer

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie