TV-serie Bates Motel vanaf 19 januari bij BNN

bates motel serieBates Motel startte afgelopen jaar in de Verenigde Staten en was met drie miljoen kijkers meteen de succesvolste dramaserie van de Amerikaanse zender A&E. Inmiddels is al de eerste trailer voor het tweede seizoen, dat in april start, vrijgegeven. In Nederland kunnen we vanaf komende zondag eindelijk beginnen met het eerste seizoen.

‘Moderne voorganger van Psycho (Alfred Hitchcock, 1960)
Bates Motel laat het leven van Norman Bates en zijn moeder zien, vóór de tragische gebeurtenissen uit Hitchcocks film Psycho. De serie vertelt hoe Norman Bates (Freddie Highmore) zich, onder invloed van zijn extreem dominante moeder Norma Louise Bates (Vera Farmiga), langzaam ontwikkelt tot de genadeloze seriemoordenaar uit de film.

Norma besluit een motel aan te schaffen in een plattelandsdorpje in Californië waar zij met haar zoon Norman naar toe trekt. De twee proberen een nieuw leven op te bouwen, maar er gebeuren rare dingen. Norman vindt in het motel een oud dagboek van een meisje dat gruwelijk mishandeld werd in de kelder van het motel. Het dorpje zelf wordt ook opgeschrikt door een moord op een man. Niet veel later blijkt dat het dorpje duistere geheimen heeft. De familie Bates staat nog heel wat te wachten.

BNN zendt Bates Motel elke zondag om 21:20u uit op Nederland 3.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “TV-serie Bates Motel vanaf 19 januari bij BNN”

Plaats een reactie