Dutch Comic Con annuleert Bats, Bones & Dice

Slecht nieuw voor Halloween en Comic Con liefhebbers, de ‘Bats, Bones & Dice’ in de Jaarbeurs Utrecht gaat niet door. Eén van de redenen is dat een aantal belangrijke gasten heeft afgezegd, zo laat de organisatie op haar website weten:

Alle evenementen die Easyfairs organiseert moeten voldoen aan hoge kwaliteitsvoorwaarden. Helaas lukt het niet om aan deze kwaliteitsvoorwaarden te voldoen voor Bats, Bones & Dice, o.a. door de annulering van enkele belangrijke guests.

Daarom hebben wij besloten om Bats, Bones & Dice niet door te laten gaan. Iedereen die een ticket heeft gekocht of een (dealer)stand heeft geboekt krijgt per mail hierover bericht.

Dutch Xmas Con naar Utrecht

Ook laat Easyfairs weten dat de kersteditie van de Dutch Comic Con van Maastricht naar de Jaarbeurs Utrecht wordt verplaatst:

Aan de hand van onderzoek en de reacties vanuit de doelgroep hebben wij gemerkt dat er meer animo bestaat voor een evenement in december op een centrale locatie. Daarom hebben we besloten Dutch X-Mas Con door te laten gaan in de Jaarbeurs Utrecht.

Binnenkort kondigen wij onze eerste guests aan voor zowel Dutch X-Mas Con als Dutch Comic Con. De kaartverkoop voor Dutch X-Mas Con is geopend, die voor Dutch Comic Con start op 1 november a.s.

Hou de Dutch Comic Con Facebook en onze website goed in de gaten voor de eerste aankondigingen. We gaan van beide Cons geweldige evenementen maken! We hopen je op één (of allebei) te mogen verwelkomen!

Dutch Xmas Con Comic Con Utrecht

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Dutch Comic Con annuleert Bats, Bones & Dice”

  1. Jammer dat het nu weer zo ver weg is. Ik vind het net fantastisch dat het eens een keer in het zuiden was. Nu moet ik weer uren in de trein zitten.

    Beantwoorden

Plaats een reactie