Bats, Bones & Dice: Utrecht krijgt Horror- & Halloween Convention

Update 20/09/2016 LET OP: Dit evenement is geannuleerd

bats bones diceHet lijkt of in Nederland de tijd is aangebroken voor de grote geekshows en conventions. Zo kondigden we afgelopen weekend de Amsterdam Comic Con aan, vandaag is het nieuws dat de organisatie achter de Dutch Comic Con, Easyfairs Benelux, op 29 & 30 oktober de Horror- & Halloweenconvention ‘Bats, Bones & Dice‘ gaat organiseren. Het evenement vindt ook plaats in de Jaarbeurs Utrecht.

Veel over het programma van Bats, Bones & Dice is nog niet bekend. De Jaarbeurs wordt aangekleed als kasteel Dracula, krijgt een freakshow, cosplaywedstrijd en wordt aangevuld met nog onbekende films en gasten. Zodra we meer weten over het programma, gasten of kaartverkoop laten we het jullie weten.

Het volledige bericht:

Dat Halloween al lang niet meer alleen in Amerika gevierd wordt, bewijst de komst van Nederlands eerste Horror & Halloween convention: Bats, Bones & Dice.

Op 29 en 30 oktober 2016 kunnen horror- en halloweenliefhebbers genieten van de allereerste Nederlandse convention op dit gebied, Bats, Bones & Dice.

Easyfairs, de eventorganisatie van oa. Dutch Comic Con, tovert tijdens het evenement de Jaarbeurshallen in Utrecht om tot Dracula’s kasteel gecombineerd met een enorme freakshow. Bats, Bones & Dice zoekt hiermee de scherpe rand van het pop-culture spectrum op. Met horror gerelateerde partners, films, cosplay wedstrijd en natuurlijk gasten. Daarnaast zal er een flinke dosis Rock and Roll over het geheel worden gegoten om het feest compleet te maken.

Ook wordt hier de aftrap voor Halloween gegeven waar liefhebbers alvast in de stemming kunnen komen. Geheel in stijl kunnen zij twee dagen lang genieten van het grootste themaevenement van Nederland.

Easyfairs is vorig jaar begonnen met het uitbreiden van de pop-culture evenementen in Nederland en België. Zij organiseren Dutch Comic Con, Facts en Antwerp convention en komen dit jaar nog met een aantal nieuwe concepten, zoals Bats, Bones & Dice. “Wij willen met deze evenementen de gasten laten genieten van alles waar zij van houden. Beleving is hierbij het belangrijkst. Wanneer zij de vloer bij ons oplopen, worden zij meegenomen in een wereld die zij anders alleen op TV zien. Zij zijn even hun idolen, sterren en superhelden. Bats, Bones & Dice spreekt een doelgroep aan die uitgedaagd wil worden en al veel gezien heeft. Met dit evenement willen wij deze doelgroep laten ervaren dat zij nog lang niet alles hebben gezien en het altijd gekker, toffer en grootser kan,” aldus Cornelien Baijens van Easyfairs.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
4 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Viola
Viola
7 jaren geleden

Echt supergaaf!! Ik heb het onderhand ook wel gezien met de pretparken…Ik heb in ieder geval nog even de tijd om flink te gaan sparen 😉

Scarlett
Scarlett
7 jaren geleden

Epic!

Scout
Scout
6 jaren geleden

ik moet hierheen

niet omdat ik goed in horror ben

maar omdat ik als scout ga(van Team Fortress 2 game)

Bonk!

Scout
Scout
6 jaren geleden

ik moet hierheen

niet omdat ik goed in horror ben,

maar omdat ik als scout ga(van Team Fortress 2 game)

Bonk!

4
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x