‘Seth Grahame-Smith schijft aan script Beetlejuice 2’

De oude cast van Tim Burton’s Beetlejuice maakt er geen geheim van dat ze graag in een vervolg willen spelen, komt het script dat Seth Grahame-Smith gaat schrijven voor Beetlejuice 2 voor hen op tijd?

Volgens Deadline hebben David Katzenberg en Seth Grahame-Smith een deal gesloten met Warner Bros, de komende twee jaar heeft de studio de eerste keus op de projecten van KatzSmith Productions, het bedrijf van het duo. Naar verluidt zal Seth Grahame-Smith twee scripts gaan schrijven, waarvan er een voor Beetlejuice is.

Beetlejuice werd in 1988 gemaakt door Tim Burton en Micheal Keaton, de film was een succes en er volgende een tekenfilmserie. Er werd in 1991, 1993 en 1996 zelfs gewerkt aan een script voor een deel 2: Beetlejuice goes Hawaiian. In 2006 sprak Warner Bros zelfs nog over dit vervolg, allen zonder resultaat.

Tim Burton en Seth Grahame-Smith

Voor de verfilming van het boek Abraham Lincoln: Vampire Hunter en voor Dark Shadows werkten Tim Burton en Seth Grahame-Smith de laatste tijd al samen. Waarschijnlijk is hier ook de basis gelegd voor de nieuwe Beetlejuice. Deze nieuwe Beetlejuice wordt geen remake, maar zeer waarschijnlijk een reboot welke doorborduurt op het verhaal van de originele film. De originele cast kan in dat geval alleen nog maar hopen op een bijrolletje.

Beetlejuice 1988

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “‘Seth Grahame-Smith schijft aan script Beetlejuice 2’”

  1. Mijn liefde voor de film Beetlejuice is groot, erg groot. Toch heb ik het gevoel dat dit een slap aftreksel gaat worden, zeker als je het vergelijkt met het eerste deel… Hopelijk maken Burton en Grahame-Smith er iets moois van! 🙂

    Beantwoorden

Plaats een reactie