A Beginner’s Guide to Snuff heeft een trailer

Bij de titel A Beginner’s Guide to Snuff denk ik ook in eerste instantie: “Wil ik wel op play klikken?”
Twee broers willen doorbreken in de filmindustrie en hebben daarvoor het geniale plan om een pseudo-snuff movie te maken. Een slachtoffer is zo gevonden en het plan in snel uitgewerkt. Wat kan er nu mis gaan? Veel dus

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

A Beginner's Guide to SnuffA Beginner’s Guide to Snuff is een film van Mitchell Altieri en Phil Flores, samen bekend als The Butcher Brothers. Eerder maakten ze The Hamiltons (2006), April Fool’s Day (2008), The Violent Kind (2010) en het vervolg op hun debuutfilm: The Thompsons (2012). Deze nieuwe film gaat komende maand in premiere op het Cinequest Film Festival in Californië. De hoofdrollen worden gespeeld door Joey Kern, Luke Edwards en Bree Williamson.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
7 jaren geleden

Oké, dus de plottwist is dat die vrouw een psychopaat is? Jammer dat de trailer alweer laat zien dat er een plottwist in zit. Als het een film was geweest over hoe de situatie uit de hand loopt, omdat ze zich te veel laten mee slepen, zou ik het waarschijnlijk gaver vinden.

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x