Ben Saunders als zombie in Shouf Shouf Zombibi

Zombie Komedie Shouf shouf zombibiDe winnaar van The Voice Of Holland heeft een rol in de zombie/komedie Shouf Shouf Zombibi, het is de eerste filmrol van zanger Ben Saunders. “Ik ga binnenkort in de nieuwe SHOUF SHOUF ZOMBIBI film spelen…haha ik mag lekker mijzelf spelen, dan hoef ik niet echt te acteren 🙂 imjustme”, twittert hij blij.

De andere rollen worden vertolkt door Yahya Gaier, Gigi Ravelli, Mimoun Ouled Radi, Sergio Hasselbaink en Yes-R. De ‘zomedie’ wordt geregisseerd door Martijn Smits en Erwin van den Eshof naar een script van Tijs van Marle.

Ondanks dat zijn klooiende broer Mo aan het zwembad ligt te genieten van de zon, vindt de onhandige Aziz het niet erg om op kantoor te zijn. Hij is namelijk bij Tess, zijn prachtige collegaatje waar hij dolverliefd op is. Als Aziz echter door toedoen van zijn broer wordt ontslagen, is hij zo boos dat hij verhaal gaat halen bij het zwembad. Per ongeluk krijgt hij daar ruzie met de verkeerde en een uurtje later zitten hij en zijn broer met twee bloedlinke Surinamers, Jeffrey en Nolan in een cel.

Achteraf hun redding, want die nacht is er een Russisch ruimtestation neergestort op Nederland. Als ze na een rumoerig nachtje wakker worden, blijkt er niemand meer in het politiebureau aanwezig te zijn op de jonge politieagente Kim na. Als ze er samen achter komen dat de hele buurt volloopt met zombies hebben ze nog maar één doel. Hier zo snel mogelijk wegkomen. Maar…Als Aziz zijn voicemail afluistert hoort hij een noodkreet van Tess. Hij moet haar helpen, maar niemand wil zijn leven wagen voor iemand die ze niet eens kennen…

Ben Saunders verkreeg nationale bekendheid door zijn deelname aan het televisie programma The Voice Of Holland. Na de opnames gaat hij in oktober en november gaat weer touren in Nederland, met als afsluiter een optreden in Paradiso. De opnames van een nieuws seizoen The Voice of Holland zijn ook net weer begonnen.

De opnames van de Nederlandse zombiefilm zijn op dit moment in volle gang en duren tot eind augustus. Talent United Film produceert Shouf Shouf Zombibi. A-film Distribution brengt de film vanaf 16 februari 2012 uit in de Nederlandse bioscopen.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
7 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Cees
Cees
12 jaren geleden

dat scheelt wel een hoop schmink, wat is hij lelijk, geen wonder dat hij daarvoor gevraagd is LOL

Gert-Jan de Warm
Gert-Jan de Warm
12 jaren geleden

Ik baal een beetje, want ik zou ook meespelen, maar ben op vakantie. Ben erg benieuwd naar de film.

Gorgal
Gorgal
12 jaren geleden

Ze krijgen het voor elkaar om de film steeds minder interessant te maken. Mensen zullen we ‘leuk’ reageren op de cameo, maar het doet me vrezen voor een slappe, middelmatige, saaie, ongeïnspireerde film. Proof me wrong!

gerda schipper
gerda schipper
12 jaren geleden

wij hebben op 17 augustus meegespeeld in de zoefzombibi film , geweldige ervaring, we zijn benieuwd naar de film in febr 2012

yousci
yousci
11 jaren geleden

die film geflipt dat die is ik kan niet wachten tot die uit is ik dan zelf mijn tanden poetsen

yousci
yousci
11 jaren geleden
Antwoord aan  yousci

madona ik moet die film zien

7
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x