Beyond Stranger Things, de aftershow nu ook op Netflix

Als je straks klaar bent met Stranger Things seizoen 2, dan val je dit jaar niet direct in een zwart gat. Je kunt de aftershow “Beyond Stranger Things”, gehost door Jim Rash, aanzetten op Netflix.

Beyond Stranger Things | Stranger Things 2 - Sneak Peak [HD] | Netflix

Ik zit net de laatste aflevering te kijken en de recensie lees je pas komende zondag. Maar ik kijk nu al uit naar de aftershow. Natuurlijk heb ik al de eerste paar minuten gekeken en kan je aanraden om echt pas te beginnen ná seizoen 2, de spoilers vliegen je anders om de oren.

Jim Rash is in het dagelijks leven schrijver, producent en acteur, in Beyond Stranger Things praat hij als superfan met de Duffer Brothers, de producenten, de regisseurs en de cast; Sean Astin, Linnea Berthelsen, Millie Bobby Brown, Natalia Dyer, Brett Gelman, David Harbour, Randy Havens, Charlie Heaton, Joe Keery, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Dacre Montgomery, Paul Reiser, Noah Schnapp, Sadie Sink en Finn Wolfhard.

Ontdek de geheimen van het universum van Stranger Things 2. De cast en gasten bespreken de nieuwste afleveringen met presentator Jim Rash. Let op: spoilers!

De 7 afleveringen zijn niet 1 op 1 gelinkt aan de afleveringen van Stranger Things 2. Kijken kan hier.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie