Bioshock 2 is uit!

Bioshock 2 gameBioShock 2 speelt zich zeven jaar na de gebeurtenissen uit het eerste deel af. Het spel is nu uit voor de PC, Xbox en PS3. In de jaren vijftig werd onderwater een utopische stad, Rapture, waar alle ruimte was voor vrijheid en ontwikkeling van allerlei (ethisch niet verantwoorde) wetenschappen. Door de ontwikkeling van Adam, een geneeskrachtig middel, ontstond er op een gegeven moment een burgeroorlog en de stad werd half verwoest door mentaal gestoorde inwoners.

BIIIIIIIG Daddy

Nu, neemt iemand anders de leiding en probeert Rapture opnieuw op te bouwen. Haar naam is Sophia Lamb. Zij is qua visie het tegenovergestelde van Ryan: ze gelooft in de kracht van communicatie en het collectief delen en opbouwen van voorraden. Door de gehele stad staat dan ook op de muren gekalkt: ‘We will be reborn’.

Als speler ben je deze keer een heuse Big Daddy. En niet zomaar een, want je bent de allereerste Big Daddy ooit, het prototype dat nog een eigen wil had. Je kunt zelf beslissen of je de Little Sisters beschermt of consumeert, ook is er een Little Sister uitgegroeid tot een Big Sister. En die dame wil alles vernietigen wat op haar pad komt!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Zkxhsjy4uek&hl=nl_NL&fs=1&rel=0&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b&hd=1]

Naast het verhaal over de eerste Big Daddy ooit, krijgen spelers in BioShock 2 voor het eerst de mogelijkheid om de game in een multiplayer potje te ervaren (helaas zonder LAN support). De multiplayer componenten van BioShock 2 spelen zich af voor de val van de utopische stad Rapture. In de multiplayer modus van BioShock 2 strijd je in huid van een proefpersoon tegen andere spelers.big daddy en little sister

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
ysgrublaidd
ysgrublaidd
13 jaren geleden

@deNachtvlinders Mutanten? Monsters zijn onmenselijk, wat ze zo ver ik weet niet zijn. En voor zombies moeten ze eerst dood zijn geweest.

deNachtvlinders
deNachtvlinders
13 jaren geleden
Antwoord aan  ysgrublaidd

@ysgrublaidd Inderdaad, zombies moeten dood zijn geweest, mutanten niet, dat maakt ze wel een los thema.

2
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x