Bloederige trailer Quantum Error getoond op Gamescom

Gisteren was de opening van de Gamescom in Keulen in de vorm van Opening Night Live. Tijdens deze happening lieten ze onderstaande trailer zien van de bloederige gameplay van Quantum Error, de aankomende game van Teamkill Media LLC voor zowel ps4 als ps5.

In deze trailer maken we kennis met de horror in het spel. Het is behoorlijk wat zelfs, en ik kan wel zeggen dat het een van de heftigere trailers was van het evenement. De trailer laat wat verschillende aspecten zien, van brute gevechten tot omgevingen waar (sommige) horrorfilms nog van kunnen leren. In een minuutje tijd zien we veel van de game, zeker aangezien we er nog niet zo veel van hebben gehoord en gezien. Ik had er laatst wel een stukje over geschreven, maar daarna werd het stil.

De onophoudelijke stroom kwaadaardige vijanden stromen rijkelijk door de gangen van het ruimtestation en het doet nog het meest denken aan een mix van Alien Isolation en Resident Evil 7. Hier en daar nog wat ruw om de randjes, maar het spel is nog volop in ontwikkeling. Laten we alleen hopen dat ze er net zo veel aandacht aan besteden aan de current-gen als aan de next-gen.

Quantum Error - Official Story Trailer | gamescom2020

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie