Bloedstollend design: 5 interieurtips voor horrorliefhebbers

Bloed, het is een heel natuurlijk verschijnsel en je kunt er niet zonder, bloed is leven. Bloed kan ook heel verschrikkelijk zijn, bloed zie je bij verwondingen, bij moord en andere dingen, bloed kan erg verschrikkelijk zijn.

Maar kan bloed ook stijlvol zijn? De onderstaande ontwerpen laten zien hoe.

1. Dinertafel

John Nouanesing - Dripping Table

Dit kunstwerktvan de Franse ontwerper John Nouanesing heeft de toepasselijke naam Paint or Die, but Love Me.  Deze bloederige tafel lijkt te zijn geverfd met vele liters bloed, maar hoe gruwelijk dit ook lijkt, het geheel is erg stijlvol

2. Bloedende lamp

Bloedende lamp?

Het bloed druipt van de muren met de Japanse lampen van Kyouei Design, alsof een emmer bloed op de kop gehangen wordt. Deze stijlvolle lampen zijn ongeveer 30 centimeter hoog en kosten bijna 200 euro.

3. Kapstok

Horror kapstok

Ideaal voor in de keuken of badkamer, een drie bloederige haakjes. Deze horror geïnspireerde haakjes van rond de 25 euro zijn ontworpen door Up to You to Ronto.

4. Bijzettafeltje

koffietafeltje bloed

Dit bijzettafeltje is bloederig, het lijkt zelfs alsof dit bloed nog leeft. Designer James Ian Killinger maakte deze tafel van populierenhout en bracht het met een hoogglansverf tot leven.

Boekenlegger

Bloederige boekenlegger

Je hebt bij het lezen toch een goede boekenlegger nodig, deze wederom Japanse creatie past in zijn geheel bij het lezen van goede horror en thrillers. Iedere boekenlegger is overigens uniek en kost ongeveer 10 euro.

Lees ook ‘Dexter’-design >>>

Interessant artikel?

Plaats een reactie