Onderzetters op z’n Dexter’s

dexter-onderzetters2Kringen op je mooie houten tafel zijn vanaf nu zelfs voor de horrorliefhebber verleden tijd. Want schattige Jip en Janneke of bloemige onderzetters, daar hebben wij niks aan. Maar met bloed bespatte onderzetters, dat is vet.
In een prachtig doosje dat lijkt op het doosje waar Dexter himself zijn trofeeën normaal gesproken in bewaard zit een setje van zes onderzetters. Deze onderzetters met bloed bespat, staan in ieder huis, maar vooral in de huizen van Dexterfans.

dexter-onderzetters

Voor meer info of het aanschaffen van deze toffe onderzetters, of andere Dexter dingen, check ThinkGeek.

5x Bloedstollend Design >>>

Kim Raven

Met een liefde voor alles wat eng is, lees ik graag boeken, speel ik graag games op mijn Playstation 4 Pro en kijk ik naar tv-series en films. Daar schrijf ik dan weer over. Website: http://kimraven.nl

4 gedachten over “Onderzetters op z’n Dexter’s”

Plaats een reactie