Niels Bourgonje maakt kinderhorror Slapeloze Nachten voor NPO

Horror is lang een ondergeschoven kindje geweest bij Nederlandse producties. Toch lijkt er langzaam verandering in te komen. Zo laat de publieke omroep AVROTROS een pilotaflevering van voor de kinderhorrorserie Slapeloze Nachten door regisseur Niels Bourgonje!

De griezelige kinderserie SL👻PELOZE N👻CHTEN vertelt in elke aflevering een afzonderlijk verhaal over kinderen die, tijdens een griezelige en onheilspellende nacht, ervaren dat ze misschien wel iets te afhankelijk zijn geworden van hun mobieltje.

Bourgonje laat weten dat er volgend jaar in eerste instantie één aflevering opgenomen gaat worden. Het is onderdeel van de 3Lab serie-contest voor NPO Zapp. Hij werkt hiervoor samen met de producent van Every Media. De vier andere projecten uit deze 3LAB-contest zijn: Kay’s Stappenplan, Rakhi & Peppe, Faya en Funda.

In de podcast HorrorPraat liet Bourgonje al weten volgend jaar ook te werken aan een korte film in samenwerking met het Nederlands Filmfonds: Zwijg. Vorig jaar ging zijn korte film Swipe in première en is inmiddels wereldwijd op filmfestival vertoond.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Niels Bourgonje maakt kinderhorror Slapeloze Nachten voor NPO”

Plaats een reactie