Bovennatuurlijke dramaserie Bedlam in december op FOXlife

Vanaf 20 december start FOXlife met ‘Bedlam’, een Britse bovennatuurlijke dramaserie. Bedlam Heights is een hip, recentelijk gerenoveerd appartementencomplex. De bewoners denken dat ze op het beste adres ter wereld wonen, maar ze weten maar weinig over het tragische verleden van hun nieuwe thuis. Het gebouw Bedlam Heights is een voormalig psychiatrische inrichting, waar de geesten van het donkere en gewelddadige verleden ronddwalen. Zij willen hun eigendom terug en wraak nemen op degenen die hen onrecht hebben aangedaan.

Kate (Charlotte Salt) is een familielid van de mensen die het gesticht beheerden en ook in Bedlam Heights woonden. Haar vader Warren (Hugo Speer) is nog steeds eigenaar van het familiebezit en Kate helpt hem om de leegstaande appartementen te verhuren. Zij deelt haar appartement met huisgenoten Ryan (Will Young) en Molly (Ashley Madekwe). Maar dan verschijnt onverwachts Kate’s geadopteerde neef Jed (Theo James) in hun leven. Een mentaal gestoorde man die geesten en visioenen uit het verleden ziet. Langzamerhand ontdekken de bewoners steeds meer angstaanjagende geheimen over Bedlam Heights…


Bovennatuurlijk? Vast wel een beetje. De tagline van de serie is Everyone has a darkside. Het zal vast draaien om geesten of ander bovennatuurlijk gespuis, maar het zal me niet verbazen dat de kern van het verhaal ligt bij de huidige bewoners en hun daden uit het verleden.

Wel opmerkelijk dat FOXLife Bedlam aankoopt van Sky Living inplaats FOX’ American Horror Story uit te zenden.
Momenteel wordt er geschreven aan een nieuw seizoen van Bedlam, echter is een nieuw seizoen nog niet aangekocht.

Seizoen 1 van Bedlam bestaat uit 6 episodes en is vanaf 20 december elke dinsdag te zien om 21.15 uur.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

6 gedachten over “Bovennatuurlijke dramaserie Bedlam in december op FOXlife”

Plaats een reactie