Britse trailer voor Eli Roth’s Clown

Clown (Eli Roth) - UK Blu-rayIn Engeland is vorige week Eli Roth’s horrorfilm ‘Clown’ op dvd/blu-ray uitgekomen. Nog voordat er ergens anders ook maar aan in gekondigd, inclusief de VS. En daarbij is ook een langere trailer verschenen.

Het is de 10e verjaardag van Jack, maar de clown heeft geannuleerd. Zijn vader, Kent, vindt een oud clownspak op de zolder en redt het kinderfeestje. Maar als het feest voorbij is heeft Kent een probleem… hij zit vast in zijn kostuum. Wat begint als een grap verandert snel in een helse nachtmerrie. Kent voelt zichzelf veranderen en zijn wanhopige pogingen om zichzelf te verlossen resulteren in helse pijn. Als het pak meer en meer bezit neemt van zijn lichaam, ondergaat Kent de brutale transformatie. En naarmate hij verandert begint een oncontroleerbare, overweldigende en onverzadigbare honger … naar kinderen.

De horrorfilm ‘Clown’ is het idee van reclamemakers Jon Watts en Christopher D. Ford. Zij maakten in 2010 een fake trailer en meldden er met opzet bij dat de film geregisseerd was door Master of Horror; Eli Roth. De regisseur zag het filmpje en wat meteen enthousiast. Het duurde tot begin 2014 dat de eerste trailer verscheen. En nu dik een jaar later een langere trailer.

Of en wanneer de film in Nederland/België zal verschijnen is nog niet bekend.
Wat vinden jullie van de trailer?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Johan de Joode
8 jaren geleden

Heel nice! Wel raar dat een film van Roth zo’n behandeling krijgt. Doet mij denken aan de manier waarop is omgesprongen met Rob Zombie’s Lords of Salem.

Robert van den Brink
Robert van den Brink
8 jaren geleden

Topper!

3
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x