‘Buffy the Vampire Slayer’ verschijnt op Amazon Prime Video

Een grote ‘hell yeah!’ voor fans van spannende bovennatuurlijke series uit de jaren ‘90s. Nadat The X-Files een paar maanden geleden volledig op Amazon Prime is verschenen biedt de streamingdienst nu ook alle seizoenen van Buffy the Vampire Slayer aan.

De monsterslachtende tiener Buffy verscheen voor het eerst in de film Buffy the Vampire Slayer uit 1992, geschreven door niemand minder dan Joss Whedon. Whedon was echter zo gefrustreerd met hoe zijn werk neergezet werd dat hij naar het schijnt halverwege de productie weg is gelopen en nooit meer terug is gekomen. Nou ieder nadeel heeft zo zijn voordeel, want uit deze frustratie is namelijk de welbekende Buffy the Vampire Slayer serie voortgekomen. Sterker nog, de serie zette onder andere Sarah Michelle Gellar en Alyson Hannigan op de kaart en werd tevens een echte cult-hit.

Gaan jullie Buffy ook weer kijken? Wat zijn jullie favoriete afleveringen?

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
7 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rob
Rob
3 jaren geleden

Hell yeah! 🙂
Maar deze serie, plus Angel, staat hier al een poosje in mooie boxen op het DVD schap.
De hele X-Files franchise ook overigens (incl. The Lone Gunmen :-))

Rob
Rob
3 jaren geleden
Antwoord aan  Nick Vossen

The Lone Gunmen is een erg leuke serie. Helaas maar 1 seizoen van 13 afleveringen. Er had meer in gezeten. Maar ik kan hem aanraden, als je hem nog kunt krijgen. Ik heb een Engelse versie in 2016 bij Zavvi gekocht. Wel met Engelse ondertitels.

Zeker ken ik Millenium. Met één van mijn favoriete acteurs, Lance Henriksen. Ook die box staat hier op het schap 🙂

Chris Carter heeft ook nog de serie “Harsh Realm” gemaakt. 1 seizoen van 9 afleveringen over mensen die vastzitten in een virtual reality militair trainingsprogramma, een spelwereld. Is ook erg apart.

Barbara Meerveld
Barbara Meerveld
3 jaren geleden

Grote fan van de serie en ben ook meteen gaan bingewatchen. Ik ben echter nu in seizoen 7 en aflevering 5 Selfless is niet beschikbaar. Als ik kijk op imdb staat daar bij de aflevering niet de tekst dat het te kijken is op prime video. Iemand een idee waarom dit is en of dit tijdelijk is?

laptopleon
laptopleon
2 jaren geleden

Zie net dat de complete serie binnen 24 van Amazon Prime verdwijnt..

Lekker dan, ik zit midden in seizoen vier! 😕

Frank Mulder
2 jaren geleden
Antwoord aan  laptopleon

Volgens mij geproduceerd door 20th Century Fox. Dus het zou kunnen dat het naar Disney+ verhuisd. Angel is daar al beschikbaar.

7
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x