Campy trailer: knokkende gigantische zeevruchten in Monster Seafood Wars

Keek jij vroeger ook met fascinatie naar Power Rangers en hun monster van de week, dat in de pan gehakt moest worden door de koene helden? In Monster Seafood Wars herleven deze campy herinneringen! Check de trailer van deze Japanse film hier.

In Monster Seafood Wars laat Yuta op de vismarkt zijn bord zeevruchten per ongeluk in de Sumida rivier vallen. Kan gebeuren. Maar ho! Niet veel later rijzen er een monsterlijke inktvis en octopus op uit de rivier, die de vloer aan vegen met Tokyo terwijl ze met elkaar knokken. Inclusief rits op de rug. Het door de overheid samengestelde Seafood Monster Attack Team (SMAT) wordt ingezet om de monsters te stoppen. Dat gaat de goede kant op, totdat.. een derde uit de kluiten gewassen zeevrucht uit de rivier komt en zijn scharen in de strijd gooit. Éen voordeel; terwijl de zeemonsters elkaar te lijf gaan, maken de bewoners van Tokyo culinaire kunststukjes van de afgehakte ledematen. Elk nadeel heb ze voordeel, zei een wijs man ooit toch? Kijk de trailer van Monster Seafood Wars hieronder:

「三大怪獣グルメ」予告編 2020年近日 ユーロスペースほかロードショー

Monster Seafood Wars kwam in 2020 uit als comedy die de draak steekt met kaiju (Japans voor ‘monster’) cultfilms zoals Godzilla, maar ook oude Japanse monster-van-de-week series zoals Power Rangers. De film is van de hand van Minoru Kawasaki, een regisseur bekend om zijn low budget parodiefilms met dito budget voor special effects. Helaas komen we nog niet veel verder dan de trailer, want de film is niet uitgegeven in Nederland en zo ver ik weet, zijn daar ook geen plannen voor. Gemiste kans, als je het mij vraagt!

Hou jij ook van schaamteloze pulp met Japanners in slechtzittende monsterpakken, die elkaar te lijf gaan met wapperende tentakels en overbodige explosies? Vertel me hieronder wat jij van de trailer van Monster Seafood Wars vindt- en je tips in dit genre!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie