Candyman, Candyman, Candyman, Candyman, … Kijk de trailer hier!

Deze zomer verschijnt de nieuwe Candyman (2021), naar het script van Jordan Peele en Win Rosenfeld met Nia DaCosta als regisseur. Hier is de eerste trailer.

Candyman is het spirituele vervolg op de gelijknamige film 1992. Zolang men zich kan herinneren bestaat er de legende van een bovennatuurlijke moordenaar in de wijk Cabrini Green te Chicago. Als je vijf keer zijn naam noemt, dan ben jij het volgende slachtoffer dat hij aan zijn haak rijgt. Zelfs nu de oude vervallen woningen zijn vervangen door een chique villawijk blijven de verhalen rondgaan. Deze legende is wel de inspiratie die de schildercarrière van Anthony uit het slop haalt, zijn werkt krijgt weer aandacht van kunstliefhebbers. Maar er is nog iets dat de aandacht op Anthony heeft gericht. Tegelijkertijd valt de villawijk prooi aan een golf van gruwelijk geweld.

Candyman - Official Trailer [HD]

De hoofdrollen in Candyman zijn weggelegd voor Yahya Abdul-Mateen II, Teyonah Parris. Nathan Stewart-Jarret, Colman Domingo en Kyle Kaminsky. Naar verwachting draait de horrorfilm vanaf 11 juni in de Nederlandse bioscopen.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

6 gedachten over “Candyman, Candyman, Candyman, Candyman, … Kijk de trailer hier!”

 1. In eerste instantie dacht ik, weer een reboot. Maar deze trailer is toch wel heel vet.
  En Jordan Peele levert meestal wel kwaliteit. Dus ik ben benieuwd.

  Beantwoorden
 2. Waarom nou toch weer ??
  Maak toch gewoon originele mooie enge films .
  Niets kan het origineel overtreffen nou hoeft dat natuurlijk ook niet .
  Ik kijk liever het origineel nog een keer …

  Beantwoorden

Plaats een reactie