Aanstaande donderdagnacht een nieuwe Resident Evil Showcase van Capcom!

Het is een goede week. Gisteren schreef ik al over de stream die Konami aanstaande woensdag wil gaan uitzenden omtrent nieuws over de Silent Hill-serie. Nu heeft Capcom laten weten dat ze aanstaande donderdag precies om middernacht Nederlandse tijd ook een stream gaan verzorgen: ze trakteren ons op een nieuwe Resident Evil Showcase.

Resident Evil Showcase
RE: Showcase

Het bedrijf heeft aangekondigd dat het precies om twaalf uur Nederlandse tijd op YouTube en Twitch met een nieuwe showcase komt met betrekking tot alles Resident Evil. Nou ja, alles. In ieder geval komt de remake van Resident Evil 4 aan bod. Dat spel staat gepland voor 23 maart 2023 en komt uit op current-gen consoles en PC.

Daarnaast krijgen we meer te horen (en te zien) over Resident Evil Village Gold Edition en de Winters’ Expansion DLC. Die laatste is vanaf 28 oktober beschikbaar en bevat een nieuwe single player waarin we het verhaal van de dochter van Ethan Winters te zien krijgen. Ook heeft het spel een Mercenaries-mode, waarin je onder andere kan spelen met sexy eindbaas Lady Dimitrescu.

Resident Evil 4: remake
Resident Evil 4: Remake

Naast al dit moois zegt Capcom dat er nog méér op het menu staat, dus dat worden twee lange nachten deze week met veel kopjes koffie. Resident Evil Village is beschikbaar voor PlayStation 4 en 5, Xbox Series X|S, Xbox One en Steam. Op 28 oktober komt ook een Nintendo Switch-versie van het spel uit. Dit is geen los spel, die is alleen te streamen naar het apparaat.
Blijf jij ook wakker voor de Resident Evil Showcase? Ik hoor het graag van je in de comments.

[Teaser] Resident Evil Showcase | 20.10.2022

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Aanstaande donderdagnacht een nieuwe Resident Evil Showcase van Capcom!”

  1. Haha, dat wordt een week met weinig slaap, Sander! Heel veel plezier.

    Ik lees hier wel hoe het is geweest. Ik ben zelf niet zo’n gamer, dus ik blijf er niet wakker voor.

    Beantwoorden

Plaats een reactie