Keren we dan eindelijk terug naar Silent Hill?

Groot nieuws! We hebben er lang en geduldig op moeten wachten, maar daar is Konami dan toch met het verlossende woord: aanstaande woensdag is er een speciale aankondiging over de toekomst van de Silent Hill-reeks. Deze uitzending, die je hier kan volgen, is aanstaande woensdag om 23:00 uur Nederlandse tijd. Dat worden dus wat extra kopjes koffie.

Silent Hill-reeks
Silent Hill

Zie hieronder de Tweet van Konami met de aankondiging. Ze zijn erg mysterieus, maar dat werkt goed. Alle sociale kanalen die ik in de gaten hou, ontploffen met dit nieuws. De ontwikkelaar heeft ondertussen op hun social media ook al zijn logo’s en foto’s veranderd, dus dat er iets groots staat te gebeuren, dat is wel erg duidelijk.

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Tweet van Konami

Nu weten we nog niets zeker, in ieder geval tot woensdag, maar er zijn wat projecten bezig. Zoals Silent Hill: The Short Message, die in Korea een rating kreeg, en een remake van Silent Hill 2. Die laatste is in ontwikkeling bij Bloober Team, die we allemaal nog kennen van The Medium. Dat zijn zeker leuke projecten, maar ik hoop heel erg dat Konami met een aankondiging komt met een compleet nieuw deel. Misschien zelfs weer Silent Hills (P.T.) opnieuw gestart? We hadden er al over geschreven in 2020, dus dat gerucht gaat al een tijdje de ronde. Dat zou erg goed nieuws zijn, want ik vond dat een van de engste spellen die ik gespeeld had.

Pyramid head
Pyramid head

Voor nu kunnen we alleen maar wachten. Niet mijn sterkste kant, maar ja, we doen het nou al zo lang, tot woensdag is ook nog wel uit te houden. Ik ga het sowieso kijken en zal je na woensdag zeker een update geven.
Met welk nieuws denk jij dat Konami gaat komen? De remake van Silent Hill 2? Meer nieuws over The Short Message? Of toch een nieuw deel in de Silent Hill-reeks?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Keren we dan eindelijk terug naar Silent Hill?”

Plaats een reactie