Carriers – The rules are simple: you break them, you’ll die…

Horrorthriller over vier vrienden die op de vlucht zijn voor een pandemie, maar er achter komen dat ze zélf gevaarlijker zijn dan welk virus dan ook.

Niemand is veilig voor de pandemie die de gehele mensheid dreigt uit te roeien. Vastbesloten om dit dodelijke virus te overleven, besluiten de vier jonge vrienden, Danny, zijn broer Brian, zijn vriendin Bobby en Danny’s goede vriendin Kate naar een verlaten surfstrand in de Golf van Mexico te rijden. Deze plek brengt bij Danny veel goede herinneringen naar boven en hij is ervan overtuigd dat ze op die plek de beste kans hebben te ontkomen aan het virus.

Carriers - pandemic virus

De broertjes Pastor die Carriers regisseerden leken het onderling niet eens te zijn wat de aard van hun film nou eigenlijk moest zijn: horror of drama. Jammer genoeg maakt dit het voor de kijker ook lastig en de inleving met de hoofdpersonages is vrijwel onmogelijk. Het is overigens verfrissend dat dit virus wel dodelijk is, maar niet alle geïnfecteerden verandert in gewetenloze moordende zombies.

Sterren: 3 / 5

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x