Eerste castleden voor tv-serie Let the Right One In

Vijf jaar geleden werd bekend dat er plannen waren voor een tv-serie gebaseerd op één van de beste vampierfilms: Låt den rätte komma in (Let the Right One In, in Amerika geremaked als Let Me In). De Amerikaanse zender Showtime is inmiddels toe aan de opnames van de eerste pilotaflevering. Hiermee is ook de cast en wat meer over het plot bekend geworden.

Demián Bichir speelt Mark, wiens 12-jarige dochter Eleanor (Madison Taylor Baez) gebeten wordt door een vreemd wezen. Ouder wordt ze sindsdien niet meer, maar heeft wel een unieke eetlust: bloed. Na 10 jaar rondzwerven besluit Eleanor terug te keren naar New York City en ontmoet daar Isaiah (Ian Foreman), een bijzondere vriendschap ontwikkelt zich.

De tv-zender brengt ook nieuwe personages naar het verhaal. Zo zal Kevin Carroll te zien zijn in de rol van Zeke Dawes, een restauranteigenaar en trouwe vriend van Mark, één van de weinigen die de werkelijkheid weet rond de ziekte van Eleanor. Ook wordt Peter, gespeeld door Jacob Buster, geïntroduceerd. Dit jongetje leidt aan dezelfde ziekte als Eleanor, maar wanneer zijn vader hem probleem te genezen verandert hij in een wreed monster. Acteur Larry Pine zal de rol van Arthur spelen, een wetenschapper en eigenaar van een farmaceutisch bedrijf. Verder zijn er rollen voor Anika Noni Rose en Grace Gummer.

John Ajvide Lindqvist' boek: Let The Right One In

Let the Right One In is gebaseerd op het gelijknamige boek van John Ajvide Lindqvist uit 2008, in het Nederlands vertaald als Laat De Ware Binnenkomen. De tv-serie zal waarschijnlijk niet eerder dan 2022 te zien zijn.

Interessant artikel?

Plaats een reactie