Plannen voor ‘Let the Right One In’ tv-serie

De Amerikaanse tv-zender TNT werkt al aan een reboot voor Tales from the Crypt en heeft nu een pilot besteld voor de horrorserie ‘Let the Right One In’.
let-the-right-one-in
Gebaseerd op het boek het Zweedse boek ‘Låt den rätte komma’ in van schrijver John Ajvide Lindqvist, werd in 2008 al succesvol de Zweedse film ‘Let the Right One In’ gemaakt en twee jaar later door Hollywood-regisseur Matt Reeves netjes nagedaan in de vorm van ‘Let Me In’.

TV-zender TNT zet nu Jeff Davis, bedenker van ‘Teen Wolf’ en ‘Criminal Minds’ aan het werk om de eerste aflevering uit te werken. Hij wordt daarbij geholpen door Marty Adelstein, Becky Clements, Simon Oakes, Alex Brunner en als laatste Carl Molinder, producent van beide verfilmingen.

Ruim een jaar geleden probeerden ze dit plan neer te leggen bij zender A&E (o.a Bates Motel), maar schijnbaar bleek te interesse daar minder hoog. Of het filmen van een pilot tot een volledige tv-serie leidt is nog afwachten.

Plot van ‘Let the Right One In’: Oskar is twaalf jaar en wordt elke dag gepest. Hij is gefascineerd door moordzaken en verzamelt hierover allerlei krantenknipsels in een plakboek. Dan wordt er een jongen vermoord. Het slachtoffer is ondersteboven gehangen en al het bloed is uit zijn lichaam getapt. Kort daarna sterven er meer mensen op dezelfde onverklaarbare en gruwelijke wijze. Terwijl heel Blackeberg in de ban is van deze rituele moorden, hoopt Oskar erop dat dit een vorm van wraak is. Wraak voor alles wat hem elke dag wordt aangedaan. Maar wat is de rol van zijn mysterieuze buurmeisje Eli eigenlijk, met wie hij bevriend is geraakt? Laat de ware binnenkomen is een razend spannende thriller waarin de gruwelen van het dagelijks leven niet onderdoen voor de angstaanjagende realiteit van het bovennatuurlijke.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie