Chilling Adventures of Sabrina krijgt een boek: Season of the Witch

Deze zomer verschijnt er het boek Season of the Witch van Chilling Adventures of Sabrina welke zich afspeelt vóór de tv-serie.

Sabrina the Teenage Witch, oftewel Sabrina Spellman, kwam in oktober 1962 tot leven in de comic Archie’s Mad House, maar kreeg al vrij snel een eigen comicreeks, tv-serie en tekenfilmserie. In 2014 begon de afdeling Archie Horror van uitgever Archie Comics met een nieuwe reeks: Chilling Adventures of Sabrina. Deze nieuwe reeks is een stuk duisterder en werd vorig jaar verfilmd en op Netflix gezet. Nu volgt er dus na de comic en tv-serie ook een boek: Season of the Witch.

Het is de zomer voor haar zestiende verjaardag en Sabrina Spellman weet dat haar wereld op het punt staat te veranderen. Ze studeerde altijd magie en spreuken met haar tantes, Hilda en Zelda. Maar ze heeft ook een normaal sterfelijk leven geleid – ging naar school op Baxter High, hing rond met haar vrienden Susie en Roz, en ging naar de film gaan met haar vriend, Harvey Kinkle.
Nu zit haar tijd in de normale wereld er bijna op en het achterlaten van Roz, Susie en Harvey is een stuk moeilijker dan ze dacht dat het zou zijn. Vooral omdat Sabrina niet zeker weet hoe Harvey over haar denkt. Haar neef Ambrose suggereert een betovering uit te voeren om de ware gevoelens van Harvey te ontdekken. Maar wanneer een mysterieuze houtgeest interfereert, gaat de betovering op grote schaal achteruit.
Sabrina is altijd al aangetrokken tot het zijn van een heks. Maar ze het niet helpen dat ze zich nu afvraagt ​​of die krachten haar op het verkeerde pad leiden. Zal ze ervoor kiezen om het pad van het licht te verlaten en het pad van de nacht te volgen?

Het boek Chilling Adventures of Sabrina: Season of the Witch is geschreven door Sarah Rees Brennan en zal op 9 juli via Amazon verschijnen. Verder is er niet veel bekend, maar uitgever Scholastic Inc. brengt in januari en mei ook Riverdale-boeken uit: The Day Before en Get out of Town. Van het eerste deel verschijnt in maart de Nederlandse vertaling bij Uitgeverij Moon.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie