In 2021 duik in volledig op horror uit de lage landen. Hier op De Nachtvlinders en middels de podcast HorrorPraat. Vind jij ook dat Nederlandse horror in boeken, films, comics, e.d. meer aandacht verdient? Doneer hier dan maandelijks een biertje of kop koffie.

Chris Rock en Samuel L. Jackson in Saw reboot?

Er wordt gewerkt aan een reboot van SAW, Darren Lynn Bousman zal de regie op zich nemen en het schijnt dat Chris Rock en Samuel L. Jackson een rol hebben.
SAW
In 2004 verscheen Saw en in de jaren er op volgenden vele delen, Saw 3D: The Final Chapter was het zesde en laatste deel in 2010. Maar in 2017 verscheen er toch nog een vervolg op de beruchte SAW-reeks: Jigsaw.

Dat was schijnbaar niet genoeg. Jigsaw-scenaristen Pete Goldfinger en Josh Stolberg hebben het script geschreven van een nieuwe Saw, waarbij het verhaal is aangedragen door Chris Rock. De opnames zijn inmiddels begonnen met regisseur Darren Lynn Bousman. En bij de opnames is niet alles Chris Rock gespot, ook Samuel L. Jackson blijkt een rol te hebben.

Of deze nieuwe Saw-film een vervolg is, of iets nieuws is op dit moment niet bekend.

Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders. Duikt in 2021 volledig op Nederlandse horror; heden, toekomst en verleden! Hier en middels de podcast HorrorPraat! Website: https://petje.af/horrorpraat/

Plaats een reactie

//