Home Tags Saw

Alles over: Saw

De filmreeks SAW bestaat uit zeven horrorfilms over Jigsaw, een moordenaar die zijn slachtoffers het dilemma stelt tussen boete doen voor hun zonden of sterven.

video

Trailer Jigsaw | Vanaf 26 oktober in de bioscoop

Jigsaw, het nieuwste deel in de SAW-filmreeks draait vanaf deze week in de bios. De man die bekend stond als Jigsaw is al meer dan tien jaar dood, toch?

‘Become Jigsaw’ poster voor Saw 8: Legacy

Vanaf 26 oktober, de week van Halloween, draait Saw: Legacy in de Nederlandse bioscopen. Dit achtste deel in de filmreeks speelt zich 10 jaar na de dood van Jigsaw af.
SAW

Eerste castleden voor Saw 8: Legacy

Er komt dit jaar een Saw 8 aan, de film krijgt de titel Saw: Legacy. Sterker nog, de film is al volledig opgenomen en...
SAW

SAW: Legacy, martelporno deel 8 wordt werkelijkheid

Josh Stolberg en Pete Goldfinger door filmstudio Lionsgate aangesteld om het script voor SAW: Legacy te schrijven. Kijk jij uit naar nog een SAW-film?

Korte horrorfilm: Saw (2003)

Het is niet geheel ongebruikelijk dat films tegenwoordig beginnen als korte film en bij succes uitgroeien tot een avondvullende film. Zo ook SAW,
SAW 3D Blu-ray + DVD

SAW 7 3D Triple Play Blu-ray Combopack recensie

Veel Nederlandse distributeurs een voorbeeld nemen aan deze uitgave van SAW 7; de film in 2D en 3D voor zowel DVD als Blu-ray met vele extra's.

Cartoon: SAW 3D is niet voor iedereen geschikt

Britse onderzoekers waarschuwden deze zomer al; 1 op de 10 mensen zal problemen ondervinden bij het kijken.

Recensie SAW 3D: is dit de finale?

Volledig in 3D, SAW 7 is het laatste deel in de serie. Heeft Jigsaw een spetterend eind voor ons in petto?
SAW puppet

Voorbereiding SAW 7 3D: samenvatting SAW 1 t/m 6

Met deze samenvatting van SAW 1 t/m 6 ben je weer helemaal bij voor de finale SAW 7 (SAW 3D)
saw 2 videogame

Game SAW II: Flesh & Blood (recensie)

Konami heeft het spel SAW2 in een jaar na het vorige deel laten ontwikkelen, om waarschijnlijk zo bij te blijven bij de nu nog verse SAW-filmreeks.
annoying orange saw

Jigsaw wordt gepest door een sinaasappel

Een heel vervelende sinaasappel wordt in de dodelijke val van Jigsaw geplaatst. Jigsaw had echter niet verwacht dat dit slachtoffer zo ontzettend vervelend kan zijn.
SAW 7 3D

Trailer SAW 7 3D: Last piece in the puzzle is you…

In SAW 3D zal Bobby Dagen een sleutelrol spelen, hoewel hij steun biedt aan diverse slachtoffers van Jigsaw, lijkt hij degene te zijn die Jigsaw probeert te evenaren...
saw - guinness world records

SAW in het Guinness Book of World Records

De zevendelige SAW filmreeks staat sinds kort in het Guinness Book of World Records als meest succesvolle horrorfilmreeks ooit.
saw eye-popping 3d

Teaser SAW 7 3D: The Traps Come Alive

Bobby Dagen lijkt in dit deel steun te bieden aan de slachtoffers van Jigsaw, maar aan de andere kant is hij bezig op Jigsaw te evenaren... Bekijk de teaser van Saw 3D
saw eye-popping 3d

Zelfs de poster van SAW 7 is in 3D!

De poster van SAW 7 is net als de film volledig in 3D. Er woedt een strijd over het nalatenschap van Jigsaw, maar rond ontstaat nieuwe terreur Bobby Dagen.
Saw II flesh & blood

Gametrailer Saw II: Flesh & Blood

Saw II: Flesh & Blood is het vervolg op het succesvolle spel over Jigsaw. Je zult diverse, zieke, typische Jigsaw puzzels moeten oplossen om te overleven.
saw 2 videogame

Saw the videogame 2

Het verhaal speelt zich af tussen Saw 2 en 3, als speler sta je in de schoenen van Micheal, zoon van Detective Tapp, die de dood van zijn vader probeert te begrijpen
Saw 6

Saw VI: 6 Chances, 6 Lessons. 6 Choices.

Inmiddels het zesde deel in de serie over JIGSAW, is de originaliteit en de kijkbaarheid behouden geblijven na zoveel delen SAW?

Saw: the videogame

Saw: The Video Game zet je direct in de sfeer van de SAW filmreeks. Jigsaw heeft de journalist David Tapp gevangen gezet in een smerige toiletruimte.
Black Friday 2017