Tags Saw

Tag: Saw

De filmreeks SAW bestaat uit zeven horrorfilms over Jigsaw, een moordenaar die zijn slachtoffers het dilemma stelt tussen boete doen voor hun zonden of sterven.

Jigsaw – kijk de trailer voor de 8ste Saw-film

Saw 8 heeft officieel de titel 'Jigsaw' gekregen. Als we naar de trailer kijken belooft dit deel een behoorlijke slachtpartij te worden...

‘Become Jigsaw’ poster voor Saw 8: Legacy

Vanaf 26 oktober, de week van Halloween, draait Saw: Legacy in de Nederlandse bioscopen. Dit achtste deel in de filmreeks speelt zich 10 jaar na de dood van Jigsaw af.

Eerste castleden voor Saw 8: Legacy

SAW
Er komt dit jaar een Saw 8 aan, de film krijgt de titel Saw: Legacy. Sterker nog, de film is al volledig opgenomen en...

SAW: Legacy, martelporno deel 8 wordt werkelijkheid

SAW
Josh Stolberg en Pete Goldfinger door filmstudio Lionsgate aangesteld om het script voor SAW: Legacy te schrijven. Kijk jij uit naar nog een SAW-film?

Korte horrorfilm: Saw (2003)

Het is niet geheel ongebruikelijk dat films tegenwoordig beginnen als korte film en bij succes uitgroeien tot een avondvullende film. Zo ook SAW,

SAW 7 3D Triple Play Blu-ray Combopack recensie

SAW 3D Blu-ray + DVD
Veel Nederlandse distributeurs een voorbeeld nemen aan deze uitgave van SAW 7; de film in 2D en 3D voor zowel DVD als Blu-ray met vele extra's.

Cartoon: SAW 3D is niet voor iedereen geschikt

Britse onderzoekers waarschuwden deze zomer al; 1 op de 10 mensen zal problemen ondervinden bij het kijken.

Recensie SAW 3D: is dit de finale?

Volledig in 3D, SAW 7 is het laatste deel in de serie. Heeft Jigsaw een spetterend eind voor ons in petto?

Voorbereiding SAW 7 3D: samenvatting SAW 1 t/m 6

SAW puppet
Met deze samenvatting van SAW 1 t/m 6 ben je weer helemaal bij voor de finale SAW 7 (SAW 3D)

Game SAW II: Flesh & Blood (recensie)

saw 2 videogame
Konami heeft het spel SAW2 in een jaar na het vorige deel laten ontwikkelen, om waarschijnlijk zo bij te blijven bij de nu nog verse SAW-filmreeks.

Jigsaw wordt gepest door een sinaasappel

annoying orange saw
Een heel vervelende sinaasappel wordt in de dodelijke val van Jigsaw geplaatst. Jigsaw had echter niet verwacht dat dit slachtoffer zo ontzettend vervelend kan zijn.

Trailer SAW 7 3D: Last piece in the puzzle is you…

SAW 7 3D
In SAW 3D zal Bobby Dagen een sleutelrol spelen, hoewel hij steun biedt aan diverse slachtoffers van Jigsaw, lijkt hij degene te zijn die Jigsaw probeert te evenaren...

SAW in het Guinness Book of World Records

saw - guinness world records
De zevendelige SAW filmreeks staat sinds kort in het Guinness Book of World Records als meest succesvolle horrorfilmreeks ooit.

Teaser SAW 7 3D: The Traps Come Alive

saw eye-popping 3d
Bobby Dagen lijkt in dit deel steun te bieden aan de slachtoffers van Jigsaw, maar aan de andere kant is hij bezig op Jigsaw te evenaren... Bekijk de teaser van Saw 3D

Zelfs de poster van SAW 7 is in 3D!

saw eye-popping 3d
De poster van SAW 7 is net als de film volledig in 3D. Er woedt een strijd over het nalatenschap van Jigsaw, maar rond ontstaat nieuwe terreur Bobby Dagen.

Gametrailer Saw II: Flesh & Blood

Saw II flesh & blood
Saw II: Flesh & Blood is het vervolg op het succesvolle spel over Jigsaw. Je zult diverse, zieke, typische Jigsaw puzzels moeten oplossen om te overleven.

Saw the videogame 2

saw 2 videogame
Het verhaal speelt zich af tussen Saw 2 en 3, als speler sta je in de schoenen van Micheal, zoon van Detective Tapp, die de dood van zijn vader probeert te begrijpen

Saw VI: 6 Chances, 6 Lessons. 6 Choices.

Saw 6
Inmiddels het zesde deel in de serie over JIGSAW, is de originaliteit en de kijkbaarheid behouden geblijven na zoveel delen SAW?

Saw: the videogame

Saw: The Video Game zet je direct in de sfeer van de SAW filmreeks. Jigsaw heeft de journalist David Tapp gevangen gezet in een smerige toiletruimte.

Laatste Instagrams:

Social Media

2,482FansLike
911VolgersVolg
297VolgersVolg
2,197VolgersVolg
125AbonneesAbonneer
Koop bij bol.com