Christina Ricci speelt óók in Tim Burton’s ‘Addams Family’ spin-off ‘Wednesday’, maar niet in de rol die je verwacht

Christina Ricci, alom geprezen en supertalent bekend van onder andere The Addams Family (1991), Sleepy Hollow (1999) en The Lizzie Borden Chronicles (2015) keert in Netflix’s Wednesday terug naar het Addams Family universum. Ricci stapt echter niet terug in haar briljante rol als de koele en sadistische Wednesday zelf. Variety meldt dat het nog niet bekend is welke  rol Ricci nu op zich gaat nemen, maar volgens data op IMDB speelt ze mogelijk wel in alle acht afleveringen mee.

Wednesday is een bovennatuurlijke mysterie serie die Wednesday Addams volgt tijdens haar studentenleven op Nevermore Academy. Een reeks moorden legt een geheim bloot dat uiteindelijk connecties heeft met haar superbekende familie. In de serie zien we onder andere Jenna Ortega (o.a. Scream, 2022) terug als Wednesday, Luis Guzmán (o.a. Narcos, 2015) als Gomez, Katherine Zeta-Jones (o.a. The Haunting, 1999) als Morticia en Gwendoline Christie (o.a. Game of Thrones, 2010) als Larissa Weems. Regie is in handen van Tim Burton, die uiteraard toch geen introductie meer nodig heeft. De serie komt dit jaar naar Netflix, een precieze datum is nog niet bekend.

The Addams Family (1991)

Leuk extra weetje over Christina Ricci? De actrice heeft met haar rol als Wednesday in The Addams Family zóveel indruk gemaakt op de Finse Doom metal band Reverend Bizarre dat ze een nummer aan haar hebben toegewijd genaamd The Goddess of Doom. Damn, dat is nog eens een prestatie!

Wij kijken heel erg uit naar dit nieuwe hoofdstuk in de Addams Family franchise. Jullie ook? Laat het ons weten!

Interessant artikel?

Plaats een reactie