‘Chucky’ komt opnieuw terug! Seizoen 3 zojuist aangekondigd

Gisteren is officieel aangekondigd dat de populaire horrorserie Chucky, die is gebaseerd op de klassieke filmfranchise Child’s Play, terugkeert voor een derde seizoen!

Let op! De tekst hieronder bevat spoilers van seizoen 2. Mocht je deze nog niet gezien hebben, en wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Chucky als kerstman.

Een terugblik op seizoen 2

Het tweede seizoen ging in oktober in première en zagen we de terugkeer van Glen/Glenda. De nieuwe naam van deze pop is nu GG (spreek uit als ‘Gigi’). Zo zagen we ook dat ze op weg waren naar hun eigen avonturen in het Verenigd Koninkrijk.

Tiffany, GG’s moeder, wordt nu opgejaagd door Nica Pierce, die niet langer bezeten is met de ziel van Charles Lee Ray. Tiffany verstopt zich in New York City en Nica zit haar op de hielen.

Jake, Devon en Lexy probeerden ondertussen een vreedzame kerst te vieren met Lexy’s moeder, en hoewel sommige relaties werden hersteld en er enkele momenten van vrede waren, duurde het niet lang voordat Chucky Prime – in het lichaam van een merk nieuwe Good Guys-pop – door de schoorsteen kwam met een kettingzaag. Chucky slaagde erin Lexy’s moeder op brute wijze te vermoorden. Lexy draaiden de rollen om en vermoordde Chucky met diezelfde kettingzaag, met de overtuiging dat dit de laatste pop was die bezweten was met de ziel van Charles Lee Ray. Maar er is nog minstens één andere pop…

Plottwist

Een andere verrassing binnen de seizoensfinale was dat Lexy’s zus Caroline, samenwerkt met Tiffany. Ze is namelijk overtuigd door Chucky dat Tiffany eigenlijk haar echte moeder is.

De woorden van bedenker Don Mancini

“De cast en crew van Chucky willen zowel fans als critici bedanken voor hun overweldigende reactie op seizoen twee, waarvan we verheugd kunnen aankondigen dat het nu officieel groen licht heeft gegeven voor seizoen drie. Dit nieuws heeft Chucky erg blij gemaakt. Dank Damballa daarvoor, want anders zou Chucky eerlijk gezegd onmogelijk zijn geweest om mee om te gaan. Veel dank ook aan onze partners bij SYFY, USA en UCP voor hun hulp om Chucky bezig te houden. Tot ziens in 2023 voor wat Chucky zelf belooft dat het zijn engste seizoen ooit zal worden”, zei Don Mancini.

Wanneer het derde seizoen van Chucky in Nederland wordt uitgezonden, is voor alsnog niet bekend. Houd ons in de gaten voor meer informatie!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie