Trailer voor ‘Chucky’ seizoen 2!

chucky-seizoen-2

Na het geweldige eerste seizoen van Chucky, is het alweer bijna tijd voor het tweede seizoen. De moordpop keert namelijk op 5 oktober terug in een tweede seizoen. Bekijk hier de nieuwe trailer!

Syfy en USA Network hebben de officiële trailer vrijgegeven voor het aankomende tweede seizoen van de slasher-horrorserie Chucky. Chucky, de pop die bekend werd via de bekende Child’s Play-filmreeks, is bedacht en geproduceerd door franchise-maker Don Mancini, die ook dient als showrunner en regisseur. Uitvoerende producenten zijn franchiseproducent en poppenmaker David Kirschner en Nick Antosca via zijn Eat the Cat-productielabel.

Seizoen 2

In de trailer van ‘Chucky’ seizoen 2 zien we Jake, Devon en Lexy die gedwongen worden over te stappen naar een katholieke kostschool, waar ze naar verwachting zullen worden hervormd voor hun ‘zonden’. Ondertussen is Chucky uit op wraak op diegene die zijn plan het afgelopen seizoen hebben verhinderd. De trailer geeft ons ook een voorproefje van de terugkeer van Glen en Glenda, de kinderen van Chucky en Tiffany.

Nadat zijn duivelse plan om Amerikaanse kinderziekenhuizen binnen te vallen in seizoen één werd verijdeld, zoekt Chucky nu wraak op degenen die hij verantwoordelijk houdt: overlevende tieners Jake, Devon en Lexy, samen met zijn ex Tiffany, nu zijn gezworen vijand”, luidt de synopsis.

Kan ‘Jevon’ het intussen redden als koppel ondanks tegenspoed op hun nieuwe katholieke school, om nog maar te zwijgen over een gloednieuwe aanval van de moordpop?

Cast

In de serie zijn er opnieuw rollen voor Zackary Arthur, Teo Briones, Bjorgvin Arnarson, Alyvia Alyn Lind, Devon Sawa, Lexa Doig en Barbara Alyn Woods samen met franchiseveteranen Brad Dourif, Jennifer Tilly en Fiona Dourif.

Trailer

Bekijk hieronder de trailer van ‘Chucky’ seizoen 2. Zit jij ook al op het puntje van je stoel om de serie op de voet te volgen? Ik wel!

Chucky Season 2 Trailer

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie