City of Fears: Een vervallen dorp als spookhuis

City of Fears 2015 is een compleet verlaten dorp waar je diepste angsten op de proef worden gesteld. 8 scarezones met vrije inloop waar je door 13 gebouwen kunt lopen. Een trein, een vliegtuig, een zwembad en een krachtcentrale zijn enkele onderdelen van wat er op City of Fears te vinden is. Joe Tremor is de burgemeester van dit dorpje en wil niets liever dan het gekrijs en gegil van mensen in zich opnemen.

City of Fears Trailer 2015 final

City Of Fears is een onderdeel van Spooktochten.nl en sinds 2006 organiseren in Weeze, net over de grens in Duitsland, City of Fears. Weeze is een oude legerstad waar vòòr en tijdens de oorlog zo’n 5000 militairen gelegerd waren. De stad is jarenlang verlaten geweest totdat de vervallen gebouwen werden gebruikt als oefenterrein voor politie, brandweer en ME. City of FearsDoor het vervallen uiterlijk en de verbrande gebouwen is het een echte spookstad geworden. Dit jaar op 31 oktober, 1 novemver, 6 t/m 8 november en 13 t/m 15 november wordt deze stad weer omgetoverd tot ‘City Of Fears’.

Dit jaar heeft ‘City of Fears’ 8 scarezones: Disaster zone, Dead or Alive!, The Hospital, The unexplainable, Arachnofobia, Claustrofobia, Circus of Freaks en als laatste de Partyzone!
Meer informatie en tickets vind je op de site van City of Fears.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie