Buffy, Machete en Freddy Krueger in uitbreiding Call of Duty

Soms moet je gewoon een artikel met de trailer zelf beginnen, want hier wordt je toch gewoon opgewonden van:

Click here to display content from DailyMotion.
Learn more in DailyMotion’s privacy policy.

Vanaf 3 mei zullen de horror- en actiehelden Sarah Michelle Gellar (Buffy), Robert Englund (Freddy Krueger), Michael Rooker (The Walking Dead) en Danny Trejo (Machete) vechten voor hun leven tegen een bloeddorstig leger van Sovjet-zombies in het nieuwe zombielevel van Call of Duty: Black Ops. The Escalation Content Pack bevat naast vier multiplayer levels, het nieuwe zombielevel Call of the Dead dat zal zich afspelen op een typisch koud en besneeuwd Siberisch eiland en is geïnspireerd op het werk van de ‘Godfather of all Zombies’ George A. Romero.

Dit is onze eerbetoon aan de legendarische George Romero die het horrorgenre het gedefinieerd, zijn werk was een grote inspiratie bron voor ons team,” aldus Dave Anthony van Treyarch, de gamestudio achter Call of Duty, “Het was geweldig om met zo’n goede en getalenteerde cast te werken die met hun passie de karakters tot leven hebben gebracht. Fans are going to love this.”

Sarah Michelle Gellar (Buffy), Robert Englund (Freddy Krueger), Michael Rooker (The Walking Dead) en Danny Trejo (Machete)

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

4 gedachten over “Buffy, Machete en Freddy Krueger in uitbreiding Call of Duty”

Plaats een reactie