Originele Predator heruitgebracht in 3D met Collector’s Edition

predator-3d-comiccon-stand-2013
Afgelopen weekend is in San Diego de Collector’s Edition van Predator 3D aangekondigd. Juist, de originele Predator-film met Arnold Schwarzenegger komt rond de kerstmis (18 december) in 3D uit. En hoewel 3D voor reguliere tv-uitzendingen door de BBC dood is verklaard, is alleen al de verpakking van Predator 3D het waard om er aandacht aan te besteden.

predator-head-sdccDe Collector’s Edition Blu-ray is verpakt onder het hoofd van een Predator, met afneembaar masker. Deze bevat de remasterde 3D Blu-ray plus de 2D Blu-ray en DVD versies van de film, tezamen met uren aan extra’s! Deze PREDATOR 3D Head op Blu-ray 3D is vanaf vandaag exculsief online te bestellen bij Mediamarkt en Saturn voor €99. Op de Comic Con in San Diego liet men weten dat de oplage uit 500 stuks zou bestaan, mogelijk is dit een aantal voor alleen de Amerikaanse markt.

Daarnaast brengt FOX ook een ‘normale’ 3D versie uit van Predator, deze ligt vanaf 18 december in de winkel.

Arnold Schwarzenegger voert een grootscheepse oorlog tegen een onhoudbare vijand in deze superspannende actiethriller — nu voor de allereerste keer in spectaculair 3D! Op een reddingsmissie, diep in de jungle van Centraal-Amerika, wordt een team Amerikaanse commando’s achtervolgd door een angstaanjagend schepsel, krachtiger en dodelijker dan wat ook ter wereld… want de Predator is niet van deze wereld.

Interessant artikel?

Plaats een reactie